Oláh Gergő elárulta kisfia nevét

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Születés Miskolc Budapest Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, hétfő hajnalban megszületett Oláh Gergő harmadik gyereke.

Az X-Faktor győztese épp Miskolcon volt színpadon a Somnakaj című romamusical főszereplőjeként, amikor megtudta: felesége, Niki vajúdni kezdett. Az előadás után Gergő már szaladt is vissza a fővárosba.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Nagyon örülök, hogy ott tudtam lenni a születésnél, hihetetlen, hogy a fiam megvárta, amíg odaérek. Azonnal rohantam a fővárosba, de már ott is kellett hagyom őket, mert vissza kell utaznom Miskolcra” - mondta Gergő, aki ezúttal kisfia nevét is elárulta. Nolen Gergő több mint három kilóval és 55 centiméterrel jött a világra. Az énekes hamarosan részleteket is mesél a Life.hu-nak kisfia születéséről.

Így fojtod meg gyermekedet a szereteteddel, avagy te is egy helikopterszülő vagy?http://www.life.hu/csalad/20151123-a-helikopter-szulok-es-veszelyei.htmlA helikopterszülőség fogalma egy viszonylag új keletű jelenség, és hallatán a legtöbbeknek olyan történetek jutnak eszükbe, amikor a szülő még felnőtt gyermekét is elkísérte az állásinterjúra, vagy levelet írt egyetemista fia kollégiumi igazgatójának, melyben a szobatársra panaszkodott. CsaládThinkstockGregor Bernadett kiáll erőszakkal vádolt volt férje melletthttp://www.life.hu/csalad/20151124-gregor-bernadett-kiall-volt-ferje-somogyi-istvan-mellett.htmlHorgas Eszter fuvolaművésznő és Somogyi István között elszabadultak az indulatok. A fuvolaművésznő állítja, pokoli házasságuk alatt többször életveszélyes helyzetekbe került, Gregor Bernadett volt férje azonban elutasítja a vádakat. CsaládOrigoÚj kislánnyal bővült a Beckham-család? Íme az első fotó Olive-ról!http://www.life.hu/csalad/20151123-david-beckham-csaladja-egy-negylabuval-bovult-olive-egyszeruen-ennivalo.htmlHát nem zabálnivaló? Ő a világhírű focista családjának új tagja. A neve Olive, és imádja, ha játszanak vele. CsaládAFPElképesztő! Hatalmasat nőttek Heidi Klum gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20151123-heidi-klum-gyermekei-orokoltek-anyjuk-szepseget-igy-neznek-ki-most-a-szarcsemetek.htmlA gyönyörű modell és családja a minap együtt indultak vásárolni, és a lesifotósok persze azonnal kaptak is az alkalmon. Kár is lett volna elszalasztani ezt, hiszen Heidi és gyermeki igazi minta család. Család--Megható vallomás! Ilyen testvérek György herceg és Sarolta hercegnő http://www.life.hu/csalad/20151123-gyorgy-herceg-es-sarolta-hercegno-jo-testverek.htmlSarolta hercegnő és György herceg igazi mintatestvérek. Aranyos információk derültek ki a királyi csemetékről. Család--Roberto konyhája: Banános sajttorta chiamaggalhttp://www.life.hu/csalad/20151120-rostas-robert-a-life-hu-sefje-bananos-sajttortat-keszit.htmlRoberto, a Life.hu séfje ezúttal egy különleges finomsággal készült – ha te is igazi ínyenc vagy, akkor ezt a nem mindennapi sajttortát imádni fogod! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.