Brad Pitt franciázni kezd? Nem érti, mit beszélnek a gyermekei

Forrás: AFP -
Brad Pitt gyerekek francia nyelv Angelina Jolie értés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel a színész gyermekei francia iskolába járnak, ez némileg furcsa helyzetet teremt a családban, az amerikai színész ugyanis, nem beszél olyan jól franciául, mint Angelina Jolie-val közös csemetéi.

Brad Pitt a feleségével közös, új filmjükben, már egész jól beszél a nyakatekert nyelven, de még nem elégedett tudásával és zavarja, hogy nem érti gyermekeit – írja a Le Matin.

Forrás: AFP

„Rettentően dühít, hogy nem értem a nyelvet, mert a gyerekek azzal cseleznek ki minket, hogy franciául beszélnek egymás közt, hogy az anyjukkal ne tudjuk, min mesterkednek. De ennek most vége lesz!" – jelentette ki Brad.

Roberto konyhája: Áfonyás-málnás túrótortahttp://www.life.hu/csalad/20151127-rostas-robert-a-life-hu-sefje-afonyas-malnas-turotortat-keszit.htmlEgyszerű, látványos és ínycsiklandozó - Rostás Róbert legújabb finomsága még a nem túl gyakorlott konyhatündéreknek is garantált sikerélmény lehet. Család--Berki Krisztián az édesanyja miatt fakadt sírva Friderikusználhttp://www.life.hu/csalad/20151130-berki-krisztian-edesanyja-miatt-fakadt-sirva-friderikusznal.htmlBerki Krisztiánt és édesanyját Hódi Pamelának sikerült kibékítenie egymással néhány éve. A macsó sírva fakadt, amikor anyjáról mesélt Friderikusz Sándornak. CsaládOrigo2015 legemlékezetesebb sztárházasságaihttp://www.life.hu/csalad/20151127-sztarhazassagok-2015-ben.htmlAhogy szépen lassan közeledünk az év vége felé, ideje számot vetni és feleleveníteni a mögöttünk hagyott hónapokat. A következő hetekben visszaemlékezünk majd azokra a nagyobb családi eseményekre, amelyek 2015-ben történtek a hírességek életében. Most következzenek az idei év legemlékezetesebb sztárházasságai! Család--Aurelio kibékült édesanyjávalhttp://www.life.hu/csalad/20151128-aurelio-kibekult-edesanyjaval.htmlMióta Aurelio szeretett édesapja meghalt, édesanyja újra hazatér Svájcból. A teljesen összeomlott valóságshow-hős ismét beszél vele. Család--Sosem látott családi képet osztott meg Salma Hayekhttp://www.life.hu/csalad/20151127-salma-hayek-szineszno-sosem-latott-csaladi-kepet-osztott-meg-lanyairol.htmlVérszerinti és nevelt lányával látható Salma Hayek azon a képen, amelyet nemrég képmegosztó oldalán osztott meg követőivel. Család--Pirner Alma kisfiánál nem láttunk ma aranyosabbat - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151127-pirner-alma-rudtanc-vilagbajnok-teljes-osszhangban-van-kisfiaval-alennel.htmlA büszke anyuka téli szerelésbe öltözve szelfizett, miközben kisfia, Alen a karjaiban pihent. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.