Így ünnepli a karácsonyt Orbán Viktor

Forrás: Facebook -
karácsony család Orbán Viktor bejgli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország miniszterelnöke elárulta, milyen ajándékokat vásárol a családjának, és milyen ételek kerülnek az ünnepi asztalra. Meglepő!

A Blikknek engedett bepillantást családi életébe Orbán Viktor. Mikor a napilap arról kérdezte, mi kerül a fa alá, a kormányfő így válaszolt: "Először is mi heten. Ez a lényeg. De ha az ajándékokra gondolnak, a gyerekek általában saját maguk készítette ajándékkal kedveskednek nekünk. A feleségem mindig meglep valamivel, én pedig a kissé unalmas könyv-CD-parfüm háromszögben mozgok. Esetleg szóba jöhet valamilyen apróság egy külföldi útról."

Forrás: Facebook

Orbán Viktor családjára a mértékletes költekezés jellemző. "Több nap, mint kolbász" - fogalmazott -"Inkább a karácsony utáni kirándulás, síelés, pihenés viszi a kosztpénzt."

A család karácsonyi menüje igazán jól hangzik: "Van a kötelező kűr: halászlé valamelyik szakács barátunktól. Aztán borleves és rácponty a feleségemtől, és töltött káposzta a barátoktól. Na és beeshet még sült liba is. És persze bejgli, bejgli, bejgli. Igazi bejgli-mámor lesz urrá a családon. Vacsora után, késő este pedig angol puding egy londoni barátunktól."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.