házasság Makranczi Zalán család Hámori Ildikó szeretet Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már három generáció él együtt Hámori Ildikóék családjában azzal, hogy lánya, Szinetár Dóra és újdonsült férje, Makranczi Zalán is hozzájuk költöztek. Hámori Ildikó ezzel kapcsolatban elmondta: a szeretet bizony kemény munka. 

Hámori Ildikóért rajong a veje, Makranczi Zalán, aki nagyon szereti, hogy anyósa mindent képes humorral kezelni. "Az anyósom egy csodálatos ember: fantasztikus anya, nagymama és persze fantasztikus színésznő is. Azon kevesek egyike, akit mindenki szeret" - nyilatkozta Zalán.

Forrás: MTI/Kovács Attila

Hámori Ildikó szerint azonban ezért a szeretetért meg kell dolgozni. "Bár nem hangzik szépen, a szeretet valójában munka. Az, hogy én szeretek valakit, önmagában megfoghatatlan. De ha tudok érte tenni, ha kitalálom a gondolatát, ha akkor tudok ott lenni, amikor szüksége van rám, na az a szeretet" - idézi el Szinetár Dóra édesanyjának szavait a Story magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.