Sarka Kata teljesen új arcát mutatta meg rajongóinak

Sarka Kata fotó műsorvezető család gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban beszámoltunk: a műsorvezető is beszállt abba a Facebookon zajló játékba, melynek résztvevői minden nap megosztanak magukról egy gyermekkori képet. A legújabb fotója egyszerűen tündéri. 

"Ezt a fotót nehezen bocsátom meg Anyukámnak! (1993)" - írta a poszt mellé Kata. Több kommentelő is megjegyezte, hogy a sztár ezen a képen pontosan úgy néz ki, mint kislánya, Noncsi. Legutóbb Hajdú Péter posztolt egy régi fotót, melyen magassarkúban, göndör hajjal pózolt.

Sarka Kata 1993-ban Forrás: Facebook/Sarka Kata
Nyílt levél egy lázadó tinihezhttp://www.life.hu/csalad/20160126-egy-elkeseredett-edesanya-levele-13-eves-tini-lanyahoz.htmlA kamaszkor átvészelése minden szülőnek feladja a leckét. Ez az időszak olyan intenzív szellemi-érzelmi változásokkal jár, hogy néha a legtürelmesebb szülő is kevés ahhoz, hogy kezelni tudja önfejű gyerekének lázadásait. Az allábi sorok írója egy elkeseredett édesanya, aki nyílt levélben szeretne üzenni 13 éves, kamaszodó lányának. Család--Angelina Jolie: "Nem akarom, hogy a gyerekeimből színészek legyenek"http://www.life.hu/csalad/20160128-angelina-jolie-nem-akarja-hogy-a-gyerekeibol-szinesz-legyen.htmlMeglepő kijelentést tett Angelina Jolie: egy interjúban arról beszélt, semmiképp sem szeretné, ha gyermekei színészi pályára lépnének. Család--Hódi Pamela csajos napot tartott kislányával - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20160127-hodi-pamela-berki-krisztian-kedvese-es-kislanya-nati-csajos-napot-tartottak.htmlBerki Krisztián gyönyörű kislánya nagyon gyorsan cseperedik, és pont olyan nőcis, mint édesanyja. CsaládOrigoMegszületett Pásztor Anna kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160126-megszuletett-pasztor-anna-kislanya.htmlGólyahír! Világra jött Pásztor Anna kislánya.CsaládOrigoDurva! 21 évig nem tudta, hogy a férje elvált tőlehttp://www.life.hu/csalad/20160127-21-evig-nem-tudta-hogy-a-ferje-elvalt-tole.html21 év házasság után döbbent rá Cristina Carta Villa, hogy férje közvetlenül az esküvő után érvénytelenítette a házasságukat. A férfi ugyanis azt akarta, hogy felesége ne részesüljön a vagyonukból. CsaládThinkstockMegszületett Candice Accola kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20160126-megszuletett-candice-accola-a-vampirnaplok-sztarjanak-elso-gyermeke.htmlA Vámpírnaplók sztárja és férje hétfőn jelentették be, hogy megérkezett az új családtag! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.