Sosem látott fotó került elő Sebestyén Balázsról

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
fotó műsorvezető Facebook gyermekkor cuki Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető az évek alatt számtalan alkalommal mesélt a gyermekkoráról a reggeli rádióműsorban, de képet eddig még nem csatolt az élményekhez. 

A Morning Show Facebook oldalán tettek közzé egy képet, melyen a sztár 10 évesen, kissé félszegen néz a kamerába. Balázs igazán cuki kisfiú volt, és ezzel a hallgatók is egyetértettek a poszt alatt.

Sebestyén Balázs 10 évesen Forrás: Facebook/Morning Show

Kitalálod, mi díszíti Hosszú Katinkáék fáját?http://www.life.hu/karacsony/sztarok/20151224-hosszu-katinka-edesanyja-ermekkel-disziti-a-karacsonyfat.htmlMi más is lehetne egy bajnok családi karácsonyfájának dísze, mint néhány szépen csillogó érem?Sztárok--Bódi Sylvi a világ legszebb naplementéjében pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160128-bodi-sylvi-modell-a-vilag-legszebb-naplementejeben-pozolt-madagaszkaron.htmlA modell már többször bejelentkezett Madagaszkár lenyűgöző tájairól, de a most posztolt képe tényleg olyan, mintha festették volna. TV + Sztárok--Döbbenet! Ez a lány a megszólalásig hasonlít Taylor Swiftre http://www.life.hu/sztarok/20160127-taylor-swift-ez-a-lany-olyan-mint-a-sztar-dobbenetes-foto-hasonmas.htmlA 21 éves Keitra Jane simán lehetne az énekesnő dublőre is. A lánynak nem csak az arca, de az öltözködése is félelmetesen egyezik a sztáréval. TV + SztárokOrigoVérüket adták a hírességekhttp://www.life.hu/sztarok/20160127-polyak-lilla-meszaros-arpad-zsolt-dolhai-attila-es-erdei-zsolt-is-ellatogattak-a-magyar-voroskereszt.htmlPolyák Lilla, Mészáros Árpád Zsolt, Dolhai Attila és Erdei Zsolt is ellátogattak a Magyar Vöröskereszt véradására. TV + Sztárok--Csak a csodán múlott, hogy Ellie Goulding nem halt meghttp://www.life.hu/sztarok/20160127-ellie-goulding-norvegiaban-majdnem-eletet-vesztette-baratjaval.htmlA népszerű énekesnő komoly veszélybe került, amikor egyik barátjával Norvégia hóval borított tájain kirándult. TV + Sztárok--A TV2 bocsánatkérésre kötelezi Alekoszthttp://www.life.hu/sztarok/20160127-a-tv2-bocsanatkeresre-kotelezi-alekoszt-a-dal-kapcsan-tett-nyilatkozataert.htmlKiverte a biztosítékot Alekosz A Dal kapcsán tett nyilatkozata. Az Édes élet szereplője azt szeretné, és ennek Facebook-posztban adott hangot, ha hazánk kizárólag magyar származású előadókat versenyeztetnének az Eurovíziós Dalfesztiválra való kijutásért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.