Megható! Kutyájától tudta meg, hogy várandós

Forrás: Facebook/Alhanna Butler -
kutya fotó szülés várandós kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alhanna Butler a mai napig alig tudja elhinni, ami a családjával történt. Házi kedvence nemcsak jelezte neki a terhességét, de még az életét is megmentette. 

Bár a doncasteri nő régóta szeretett volna gyereket, az összes terhességi tesztje negatív lett. Az utolsót azonban kutyája kihalászta a szemétből, és többször is gazdája lábához tette, hogy vizsgálja meg még egyszer. Alhanna hallgatott Keolára, és bement a legközelebbi kórházba, ahol megállapították, hogy várandós - írja a Lifewithdogs.

Alhanna Butler és a hős kutyus Forrás: FacebookAlhanna Butler

A nő sokszor tapasztalt hasi fájdalmakat, ilyenkor pedig az akita fájdalmas nyüszítésbe kezdett. Ez feltűnt a család több tagjának is, így visszamentek a kórházba.

Ott az orvosok elmondták, hogy a kismamának kétoldali vesemedence-gyulladása van, és ha nem avatkoznak azonnal közbe, a magzattal együtt meghalhatott volna.

A happy end persze nem maradt el: Alhanna egy egészséges kisbabának adott életet, és elmondása szerint a csöppség már most nagyon jóban van a hős kutyussal.

Forrás: Facebook/Alhanna Butler

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.