svéd királyi család fénykép Károly Gusztáv svéd király Esztella hercegnő bélyeg Viktória svéd királyi hercegnő Estelle hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már elkészültek a svéd királyi család legújabb képei, amelyek hamarosan bélyeg formájában lesznek kaphatók.

Három generáció egy képen: XVI. Károly Gusztáv svéd király, lánya, Viktória koronahercegnő és a kis Esztella hercegnő is helyet kapott azokon a fotókon, amelyek a Hello! magazin hírei szerint valamikor máricus közepén bélyeg formájában lesznek megvásárolhatók.

Forrás: Royal Family of Sweden

A képek éppen Esztella hercegnő születésnapja után pár nappal jelentek meg: a jelenleg második gyermekét váró Viktória hercegnő lánya egy hete, február 23-án töltötte a 4-et.

Anyaszült meztelenül szelfizett a nagyon terhes focistafeleség, Terricka Cromartiehttp://www.life.hu/csalad/20160218-terricka-cromartie-focistafeleseg-terhesen-anyaszult-meztelenul-szelfizett.htmlKim Kardashian után szabadon. Az amerikaifutball-sztár Antonio Cromartie felesége 6 hónapos terhespocakkal fényképezte le magát egy szál semmiben. CsaládOrigoÚton a baba? Kate Winslet tisztázta a terhességéről szóló hírekethttp://www.life.hu/csalad/20160302-kate-winslet-szineszno-a-terhessegerol-szolo-hireket-cafolta.htmlAz Oscar-díjátadón készült gyanús fotója után mindenkit csak egy érdekel: negyedik gyermekét várja a brit színésznő? Kate Winslet nemrég maga öntött tiszta vizet a pohárba. Család--Nem Norbi az egyedüli legfontosabb férfi Rubint Réka életébenhttp://www.life.hu/csalad/20160223-rubint-reka-fitneszlady-eleteben-nem-ferje-schobert-norbert-a-legfontosabb-ember.htmlA fitneszlady közösségi oldalán vallotta be követőinek, hogy férjén kívül ki az, akinek rengeteget köszönhet, és aki nélkül nem tartana ott, ahol most van. Család--Harmadik gyermekét várja Katalin hercegné?http://www.life.hu/csalad/20160211-katalin-hercegne-allitolag-harmadik-gyermeket-varja.htmlCsak vizet, mást semmit sem ivott Vilmos herceggel való randiestjén, ami egyes feltételezések szerint nem jelenthet mást, mint hogy útban van a harmadik királyi bébi. Család--Megosztja a kommentelőket Berki Krisztián és lánya fényképehttp://www.life.hu/csalad/20160218-berki-krisztian-musorvezeto-es-kislanya-natasa-zselyke-fenykepe-megosztja-a-kommenteloket.htmlMíg egyesek szerint teljesen elfogadott dolog, ha egy szülő szájon puszilja gyermekét, addig mások mélyen elítélték tettéért – és ennek hangot is adtak Facebookon. CsaládOrigoŐszintén beszélt termékenységi gondjairól Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/csalad/20160218-chrissy-teigen-modell-lombikkal-esett-teherbe.htmlA Sports Illustrated modell sokat küzdött azért, hogy végre teherbe essen kislányával, akit a hírek szerint áprilisra vár. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.