75 év után találkoztak az elválasztott testvérek

Forrás: NORTHFOTO -
halál találkozás örökbeadás testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szüleik halála után a négy testvér szétszéledt. Különböző nevelőszülőknél éltek, és mindezidáig nem is találkoztak egymással. 

A négy testvér egyike sem volt még ötéves akkor, amikor édesanyjuk egy tűzvészben életét vesztette 1941-ben. Életük nagy részében nevelőszülőknél nevelkedtek, és 1982 előtt egy törvény miatt - ami tiltotta, hogy az örökbefogadott gyerekek megkeressék rokonaikat - esélyük sem volt arra, hogy egymásra találjanak.

Forrás: NORTHFOTO

Később viszont, ahogy lehetőségük nyílt rá egymás keresésébe kezdtek. Számos sikertelen próbálkozás után egy honlap segítségével találkozhatott újra a 79 éves Maureen Coleman, a 78 éves Chris Clay a 76 éves Mavis Clarke és a szintén 76 éves Trevor Forshaw. A három lány- és egy fiútestvér 75 év után vacsorázhatott újra együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.