Bajba került a férfi, akinek felesége az egyenruhájában szoptatott

Forrás: Tara Ruby -
fotósorozat szoptatás tűzoltó egyenruha Új-Mexikó fizetetlen szabadság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fizetetlen szabadságra küldhetik azt az új-mexikói tűzoltót, akinek felesége az egyenruháját viselte egy szoptatásról készült fotósorozat részeként.

Tara Ruby rendszeresen készít képsorozatokat dolgozó nőkről, akiket szoptatás közben örökít meg. A fotográfus egyik ilyen jellegű fényképe azonban nagy bajba sodorta az egyik modelljének férjét: az asszony ugyanis tűzoltó férje egyenruhájában szoptatta gyermekét, így fotózta le őt Ruby.

Forrás: Tara Ruby

A kép miatt a WNEM szerint akár fizetetlen szabadságra is küldhetik az új-mexikói férfit, aki a jelenlegi helyzete szerint nem tehet hivatalos nyilatkozatot. A Lac Cruces Tűzoltóság elmondta: a szabályok értelmében nem egyértelmű, hogy a szoptatás tiltott lenne az egyenruha viselése közben, illetve az sincs leszögezve, hogy a házastársak nem viselhetik az egyenruhát, így egyelőre nem világos, mi a tényleges probléma a fotóval.

/1511/Suzie2015111713308

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.