eltitkolt gyerek testvér kim kardashian Rob Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian-Jenner klánnál mindent megtesznek azért, hogy a bulvárvilág középpontjába kerüljenek. Nemrég például Caitlyn Jenner lepett meg mindenkit azzal, hogy újra férfi akar lenni, aztán pedig Kylie Jenner döbbentette meg rajongóit a szexvideójával. De a legfrissebb hírek mindent felülmúlnak, állítólag ugyanis Kim Kardashiannek van két eltitkolt testvére!

Egy Los Angeles-i nő és egy New York-i férf azt állítja,, hogy ők Kim apjának, a 2003-ban elhunyt Rob Kardashiannek a gyerekei.

Forrás: AFP, Instagram/kimkardashian

„Meg vannak győződve róla, hogy ők is Kardashianok, és válaszokat követelnek. Ezzel ráadásul az egész családot tönkretehetik. Mivel ha ez igaz, akkor nekik is örökölniük kellett volna abból a vagyonból, amit Rob Krisre hagyott, ezért Kimék teljesen kiborultak” – monta egy közeli ismerősük a Radar Online-nak.

Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian és Kim Kardashian Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frederick M. Brown

A forrás azt is kifejtette, hogy 2013-ban már felmerült a pletyka, miszerint a férfinak van egy addig eltitkolt lánya, Emilia Morales, de ezt még nem sikerült bebizonyítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.