Hoppá! Film készül a Kardashian-családról

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jamie Mccarthy -
film kim kardashian életrajzi film Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy a Kardashian-család ismét képernyőre kerül, ugyanis életrajzi filmet szeretnének forgatni róluk.

Nemrég röppent fel a hír, hogy Rihanna egy dokumentumfilmmel örvendezteti meg a rajongóit, most pedig kiderült, hogy nem csak ő, hanem a Kardashian-család is belevág a filmezésbe.

Khloe Kardashian, Lamar Odom, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Kanye West, Kim Kardashian, Caitlin Jenner és Kylie Jenner Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jamie Mccarthy

Az biztos, hogy Kimék életének egy perce sem unalmas, ezért nem csoda, hogy reality műsoruk, a Keeping Up With The Kardashians 12. évada is nézettségi rekordokat döntöget, ezért

miért is állnának meg itt?!

A Daily Mail forrása szerint egy nagy hollywoodi filmstúdió 100 millió dollárt, azaz közel 27 milliárd forintot ajánlott a botrányhős családnak, ha életrajzi filmet készíthetnek róluk. A család ismerőse ráadásul azt is elárulta, hogy a tervek szerint olyan nagy színészek is feltűnnek majd a produkcióban, mint George Clooney, Jimmy Fallon és Charlize Theron.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.