Néha még a cuki állatok is savanyú arcot vágnak, ha az anyaságról van szó

anyaság kutya állat szülés cica gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az órát bámulod, remélve, hogy lassan hazaér a párod, mert kikészítettek a gyerekek... Türelmetlen vagy, és semmi másra nem vágysz, csak egy jó meleg fürdőre, és egy kiadós alvásra... Mindeközben a csemetéd csak sír, ordít, toporzékol... Ne aggódj, ettől még nem vagy rossz anya, csak rossz napod van, ráadásul nem csak velünk, emberekkel esik meg ilyesmi. Íme, 10 állat, amint éppen totálisan átérzik a helyzetedet!

Az anyaság határozottan nem csak napsütésből és szivárványokból áll, főleg akkor, ha az édesanya fáradt és stresszes – kialvatlanság, karikás szemek, felelősség, kevesebb időd van magadra, és

a sort még folytathatnánk.

Hogy a gyerek folyton mosolyra fakaszt? Természetesen nem! Persze nem ilyen szörnyű a helyzet, hiszen egyértelműen megéri, de mint mindennek, az anyaságnak is van árnyoldala. Az alábbi összeállításunkban olyan cuki állatokat szedtünk össze, amelyek megmutatják milyen is az a „másik oldal”. Nézd csak!

/1606/Az_an201662695827

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.