Johnny Depp visszavágott exfeleségének - nyilvános üzenetet küldött

válás Hollywood Johnny Depp tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb fejezettel bővült a Johnny Depp és Amber Heard válásáról szóló sztori. A színész már- már gyerekes bosszút állt volt feleségén.

A Hollywood történetének talán legdurvább válása Depp lépésével olyan szintre lépett, amihez már nehéz kommentárt fűzni. A felesége által családon belüli erőszakkal vádolt színész a szemfüles fotósok szerint ugyanis

megváltoztatta a feleségével kapcsolatos tetoválását.

Májusban még a SLIM felirat díszelgett a színész ujjain Forrás: AFP

Korábban jobb keze ujjain a „SLIM” feliratot, vagyis Amber becenevét viselte a sztár, ám nemrég ezt „SCUM”-ra, azaz „mocsok”-ra üttette át a színész, hogy az egész világ tudja, mit is gondol volt nejéről.

Kulisszatitkok Rubint Réka születésnapjáról: ilyen nagy meglepetés érte a fitneszlady-thttp://www.life.hu/sztarok/20160706-kulisszatitkok-rubint-reka-szuletesnapjarol-nagy-meglepetes-erte-pinter-tibor-dallal-koszontotte.htmlNemcsak tanítványai ajándékozták meg Rubint Rékát a születésnapján! Egykori duettpartnere, Pintér Tibor hatalmas meglepetéssel készült a fitneszlady nagy napjára. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTőle szívesen megtanulnánk főzni: Nincs szexibb szakács Franco Noriega-nál!http://www.life.hu/sztarok/20160706-franco-noriega-modellbol-lett-szakacs-szexi-fotok.htmlValószínűleg nem sok nőt zavarna, ha arra térne haza a munkából, hogy Franco Noriega egy szál kötényben lasagne-t sütöget. Mi el tudnánk viselni - mutatjuk is, hogy miért. TV + SztárokOrigoMatthew McConaughey a katedrán- tanárnak áll a hollywood-i macsóhttp://www.life.hu/sztarok/20160706-matthew-mcconaughey-volt-iskolajaban-tanarnak-all-twitteren-jelentette-be.htmlProfesszor Matthew McConaughey-vel is összefuthatnak mostantól a diákok a texasi egyetemen. Legalábbis videó formájában biztosan. TV + Sztárok--Irigykedünk, de nagyon! Margot Robbie-val szelfizett Cserpes Laurahttp://www.life.hu/sztarok/20160706-margot-robbie-val-szelfizett-cserpes-laura-a-tarzan-legendaja-premierjen.htmlA magyar énekesnő legalább olyan szép, mint a Wall Street farkasa című film színésznője. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia testét egy másik nőével helyettesítikhttp://www.life.hu/sztarok/20160706-liptai-claudia-testet-egy-masik-noevel-helyettesitik-a-tv2-napi-sorozataban-a-joban-rosszban.htmlNem kis gondot okoz a sorozatban, ha egy női szereplő teherbe esik. Ilyenkor több lehetőség közül is választhatnak a készítők. Várandós lesz a karakter is, csak közeli képeket mutatnak, vagy éppen testdublőrt alkalmaznak. Ez utóbbit választották Liptai Claudia esetében. TV + SztárokOrigoGór Nagy Mária: “Nem vagyok rasszista, de gyűlölöm az arabokat”http://www.life.hu/sztarok/20160706-gor-nagy-mariat-kiraboltak-torokorszagban-meglepo-kijelentest-tett-elo-adasban-nem-vagyok-raszista.htmlA TV2 reggeli műsorában beszélt Gór Nagy Mária arról, hogy Törökországban nyaralt barátnőjével, ahol leszbikusnak nézték és kifosztották. Ezeken kívül egy nagyon sokkoló kijelentést is tett az arabokról élő adásban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.