Jennifer Aniston: "Nincs szükségem gyerekre, hogy teljes legyen az életem"

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt -
színésznő család Jennifer Aniston gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Időről időre felröppen a hír, hogy Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux kisbabát várnak, ám a kis jövevény egyelőre még várat magára. Már az örökbefogadásról is szóltak a hírek, de azok sem igazolódtak be. Jennifer elébe menve a további találgatásoknak, nyílt levélben reagált a róla szóló pletykákra.

Ahogy a Life.hu is megírta, az egyik legnépszerűbb külföldi magazin szerint a színésznő és kedvese, Justin Theroux első gyermeküket várják, ezért is láthattuk Jen kerekedő pocakját bikiniben. A lapnak a pár ismerőse is nyilatkozott, aki elmondta, Jen és Justin úsznak a boldogságban. Most azonban úgy fest, nem érkezik új családtag a sztárcsaládba. Mint kiderült a színésznő csak

kiélvezte a bahamai vakációját és jól bevacsorázott.

Nemrég Jennifer is megszólalt a gyerekkérdéssel kapcsolatban egy nyílt levélben." Nem kell anyának lennem ahhoz, hogy teljes legyen az életem. Justin és én tökéletesen megvagyunk egy gyerekkel, vagy épp anélkül is" - vallotta be őszintén, majd azt is hozzátette, hogy az esküvőn tett ígéretük minden szempontból megállja a helyét. "Kettesben is boldogan élünk, amíg meg nem halunk."

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt
Channing Tatum megható üzenettel köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukonhttp://www.life.hu/csalad/20160712-channing-tatum-meghato-uzenettel-koszontotte-feleseget-a-hazassagi-evfordulojukon.htmlHihetetlen, de létezik egy nő, akinek megadatott, hogy Channing Tatummal töltse a mindennapjait, ráadásul ma 7 éve házasok. Család--A kis György herceg most először szólalt meg a nyilvánosság előtt - Irtó édes hangocskája vanhttp://www.life.hu/csalad/20160712-a-kis-gyorgy-herceg-most-eloszor-szolalt-meg-a-nyilvanossag-elott.htmlA hároméves trónörökös mondatait már jópárszor idézték a szülei, de most végre az egész világ előtt megszólalt a kis herceg. CsaládAFPSokkoló! Újszülöttet talált egy 9 éves lány a kertjükben, még rajta volt a köldökzsinórhttp://www.life.hu/csalad/20160712-ujszulottre-bukkant-egy-9-eves-lany-a-kertjukben.htmlElysia Laub először azt hitte, hogy egy újszülött malacot talált, de legnagyobb meglepetésére egy csecsemő sírdogált az Indiana állambeli Lowellben található házuk kertjében. Család--Álomszép nyaralás! Így vakációznak Hódi Pameláékhttp://www.life.hu/csalad/20160711-alomszep-nyaralas-igy-vakacioznak-hodi-pamelaek.htmlHódi Pamela, Berki Krisztián és a kis Nati egy kellemes hajókázáson vettek részt. Család--25 év házasság után sokkolta feleségét: titokban profi rúdtáncoshttp://www.life.hu/csalad/20160704-25-ev-hazassag-utan-sokkolta-feleseget-amikor-kiderult-hogy-titokban-profi-rudtancos.htmlA házaspár együtt töltötte életük több, mint a felét, de az asszonynak halvány fogalma sem volt arról, hogy 52 éves férje óriási titkot rejteget előle. Ám egy nap kiderült: a férfi profi rúdtáncos. Megdöbbentő történet következik! Család--Nicolas Cage elválik a feleségétőlhttp://www.life.hu/csalad/20160626-nicolas-cage-elvalik-a-felesegetol.htmlVálságba került Nicolas Cage és felesége, Alice Kim házassága, és úgy néz ki, hogy 12 év után elválnak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.