Varnus Xavér: "Barátságban vagyok az elmúlással"

Fotó: Hajdú D. András -
orgonaművész család Varnus Xavér édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar orgonaművész pár nappal ezelőtt szomorúan tudatta a rossz hírt közösségi oldalán, miszerint elvesztette édesapját. A sztár így búcsúzott az apukájától. 

Xavér édesapja három és fél évvel ezelőtt kapott egy agyi infarktust. A férfi akkor ugyan felépült, most viszont távozott az élők sorából. Bár az orgonaművésznek sikerült elbúcsúznia tőle, a történtek így is megviselték őt - írja a Story Magazin.

Fotó: Hajdú D. András

"Apának a halála előtt két nappal mutattam egy meseszép légifelvételt a kőbányai templomról. Együtt néztük. Közben megfogta a karomat, talán búcsúzott. Megcsókoltuk egymás kezét. Mikor két nappal később megérkezett a hír, hazaértemkor már a békében levetett teste feküdt az ágyban, a maga puritán egyszerűségében. Ott maradt a ruha, de Lear király hazaszökött belőle" - mesélte a sztár, aki ezekkel a megható sorokkal búcsúzott.

Xavér Bachot játszva köszönt el imádott édesapjától: "Barátságban vagyok az elmúlással. Hatéves koromtól nagypapámmal és apámmal együtt együtt jártuk a temetőket. Együtt kötöttünk barátságot az elmúlással" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.