Demcsák Zsuzsa testvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a nyári pihenését tölti éppen...

... és egy férfival közös fotót posztolt. Ám ezúttal nem szerelmi ügyről van szó: a jóképű pasi nem más, mint Zsuzsa testvére.

Nádai Anikó: "Most biztos vagyok abban, hogy nem szeretnék több babát"http://www.life.hu/csalad/20160723-nadai-aniko-az-rtl-klub-musorvezetoje-nem-szeretne-tobb-gyereket-egyelore.htmlNádai Anikó azt mondja, kisfiával, Patrikkal lett kerek a világ, több gyermeket azonban nem akar. Ahogy fogalmaz: "nagyon nem". CsaládOrigoÍgy fickándozik Csobot Adél és Istenes Bence kisfia - Videó!http://www.life.hu/csalad/20160714-igy-fickandozik-csobot-adel-es-istenes-bence-kisfia.htmlA leleményes újságolvasók már láthattak képeket a kis Nátánról, de Adél és Bence most a kameráknak is betekintést engedett a mindennapjaikba. Család--Kínos fotók! Így figurázta ki szelfimániás lányát az aggódó apukahttp://www.life.hu/csalad/20160702-igy-figurazta-ki-lanyat-az-aggodo-apuka.htmlChris 'Burr' Martin gyanútlanul pörgette a Facebookot, mikor valami olyasmire bukkant, ami egyáltalán nem tetszett neki: lánya jó pár szexi szelfit posztolt. Család--Kemény kritikát kaptak Csobot Adélékhttp://www.life.hu/csalad/20160713-kemeny-kritikat-kaptak-csobot-adel-es-istenes-bence-natan-kengurus-hordozasa-miatt.htmlAhogy megírtuk, családi kirándulásra ment Csobot Adél, Istenes Bence és a kis Nátán. A kommentelők egy része pedig – ahogy az lenni szokott – nyilván belekötött a párba. Azt nehezményezték, hogy nem tesz jót a babának, ha kenguruban cipelik. A hozzászólásokból szemezgettünk. Család--Damu Roland kitálal - Állítja: Edina nem foglalkozik a babájukkal, betegséget hazudikhttp://www.life.hu/csalad/20160625-damu-roland-es-felesege-edina-hazassaga-menthetetlen.htmlA saját elmondása Jézus Krisztus szellemiségében élő szerint színésznek elege van valófélben lévő felesége életviteléből. Azt állítja, most már képtelen felelősséget vállani a szenvedélybeteg asszonyért, a kislányát azonban majd szeretné nevelni. Család--Büszkén mutatta meg terhespocakját Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20160625-buszken-mutatta-meg-terhespocakjat-liptai-claudia.htmlElképesztően gyönyörű kismama Liptai Claudia. A szép műsorvezető A Nagy Duett idején még igyekezett takargatni pociját, most azonban már büszkén mutatja meg Facebook-rajongótáborának gömbölyödő hasát. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.