Csobot Adél Istenes Bence kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, családi kirándulásra ment Csobot Adél, Istenes Bence és a kis Nátán. A kommentelők egy része pedig – ahogy az lenni szokott – nyilván belekötött a párba. Azt nehezményezték, hogy nem tesz jót a babának, ha kenguruban cipelik. A hozzászólásokból szemezgettünk. 

„Hidd el nekik, hogy a kenguru és a hasonló hordozók rosszat tesznek a pici gerincének! Akkor is, ha csak rövid ideig van benne, hisz Ők még picik, törékenyek. Nem tudom, hogy vettétek vagy kaptátok ezt a hordozót, hogy reklámozzátok... de nem ér ennyit.”

Más hozzászólók viszont védelmükbe vették a fiatal szülőket, szerintük akármit is tesznek, mindig lesznek olyanok, akik kritizálják őket.

„Jesszusom, ez annyira szörnyű! Ebben az országban »orvosnál« csak »okos anyuka« van több... Hogy tudja mindenki más(!) gyerekével kapcsolatban a tutit. Majd megtapasztalják, mi a jó a saját gyereküknek.”

A kommentelőknek Bence is válaszolt: „jaaaa persze, Magyarországon mindenki mindenhez ért”.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.