David Beckham család Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham ismerősei között rengeteg a világsztár, a divattervezőnek azonban a család is nagyon fontos. 

David Beckham neje a minap a többmilliós Instagram-oldalán mutatta be a nála két évvel fiatalabb húgát, a 40 éves Louise-t. A két év korkülönbség ellenére akár ikrek is lehetnének: az arcformájuk, az orruk és a szemük is a megszólalásig ugyanolyan.

Happy Thursday! So much fun with my sister last night X Family time is so precious X VB

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által közzétett fénykép,

Sőt, még a szakmájuk is hasonló, Louise is ruhákkal dolgozik: van egy butikja, a Hidden Closet Hertfordshire-ben, és korábban is ruhaboltja volt. Ő azonban nem kifejezetten méregdrága darabokkal foglalkozik: pár hónapja egy interjúban elmondta, ha valakinek 20 fontja van egy elegáns ruhára, ő azt is megszerzi neki.

Victoria és Louis gyerekkori fotója

David Backham neje, aki fényévente egyszer húzza mosolyra a száját, bebizonyította, hogy gyerekként még képes volt pozitív érzelmei kifejezésére. Victora ezt a képet tweetelte, amelyen testvére, Louise társaságában mosolyog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.