anyaság Csobot Adél Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mosolygós Adél amióta megszületett kisfia, csak úgy sugárzik a boldogságtól. A követőig pedig nem győzik dicsérni az énekesnőt. 

"Nagyon szép vagy, de a boldogság még szebbé tesz" - írta például egy kommentelő, más pedig egyenesen Nagykároly büszkeségének nevezte a fiatal anyukát.


Adél egyébként tudatosan készült az anyaságra, mindig is fiatalon szerette volna átélni ezt az élményt, így Bencével együtt nagyon boldogok voltak, amikor kiderült, várandós. Bár Nátán prioritást élvez, Adél nem gondolja, hogy le kellene mondania bármiről is. "Az első perctől kezdve tudtam: attól, hogy megszületik a kisfiam, nem szeretnék bezárkózni, és feladni az addigi életemet. Nem gondolom, hogy ennek így kell lennie" - vallotta az énekesnő.

Újra távozott a Barátok köztből Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20160806-ujra-tavozott-a-baratok-koztbol-rekasi-karoly-bartha-zsolt-megformaloja.htmlSzerdán láthatták egy jó darabig utoljára a nézők a Barátok közt című sorozatban Rékasi Károlyt. A színész egészségi állapota miatt bizonytalan ideig nem forgat. TV + Sztárok--Majka a csúcson - Most ért be a munkája eredményehttp://www.life.hu/sztarok/20160806-a-forbes-magazin-osszeallitotta-magyarorszag-legertekesebb-sztarjainak-a-listajat-ordog-nora-majka.htmlA Forbes magazin összeállította Magyarország legértékesebb sztárjainak a listáját, melyen Ördög Nóra, Majka és Tilla foglalják el a dobogós helyeket. TV + Sztárok--Ismét csúnyán megalázta Sebestyén Balázs Ördög Nórithttp://www.life.hu/sztarok/20160806-sebestyen-balazs-ordog-norit-alazta.htmlAzt nem tudni, hogy Sebestyén Balázs miért pikkel Ördög Nórára, de tény, minden alkalmat megragad, hogy beszóljon egykori kolléganőjének. Tavaly A Kocka kapcsán nyilatkozott Nóriról, korábban pedig azt fejtegette, hogy morális árulásnak tartja, ahogy Ördög az RTL Klubtól a TV2-höz igazolt. Nos, Balázs ezúttal sem tett lakatot a szájára. TV + SztárokOrigoSoha nem látott privát videó Somló Tamásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160723-soha-nem-latott-privat-video-a-nemreg-elhunyt-somlo-tamasrol.htmlPrivát videofelvételekből állította össze a zenész rajongója azt a videoklipet, amely pénteken került fel Somló Tamás hivatalos Facebook oldalára. TV + Sztárok--Vajna Timi merész ruhában állt kamerák eléhttp://www.life.hu/sztarok/20160730-vajna-timi-meresz-ruhaban-allt-kamerak-ele-rajongoi-odavannak-erte.htmlKözel ötezer lájkot gyűjtött be Instagramján Vajna Tímea. TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert: "Ha másnak a gyereke hal meg, az természetesen a közvéleményre tartozik, az ő házasságának a válságát azonban mindenki tartsa tiszteletben" http://www.life.hu/sztarok/20160730-puzser-robert-posztolt-hajdu-peter-es-sarka-kata-hazassaganak-valsagarol.htmlAz elmúlt hét legmegdöbbentőbb sztárhíre kétségkívül az volt, hogy válságba került a Hajdú-Sarka házaspár kapcsolata. Hogy mi történt pontosan, csak ők tudják, annyi biztos, tényleg baj van, és nagy: pontosan akkora, hogy Kata már el is költözött közös otthonukból. A történtekhez természetesen Puzsér Róbert, Hajdú nagy ellenlábasa is hozzászólt: szinte már vártuk - a kritikusnak ugyanis mindenről van véleménye. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.