Majka a csúcson - Most ért be a munkája eredménye

TV2 Tilla Majka Ördög Nóra
A Forbes magazin összeállította Magyarország legértékesebb sztárjainak a listáját, melyen Ördög Nóra, Majka és Tilla foglalják el a dobogós helyeket. 

Majka elmondta, nagyon meglepődött, hogy második helyre rangsorolták, mert ugyanolyan aktívnak érzi magát most, mint az elmúlt években. A műsorvezető úgy gondolja, lehet most ért be igazán az eddigi munkájának az eredménye.

A Facebook-ra pedig ezt posztolta: "Ezüst?? Tényleg ezüst???:))
Vàrjàl csak Ördög Dorottya ( vagy hogy hívnak) ezeeee kapol!!"

Kiss Ramóna: „Ha a gyerekeim sírnak, én is velük pityergek"http://www.life.hu/sztarok/20160805-kiss-ramona-toth-vera-trap-kapitany-lesznek-az-rtl-klub-kicsi-oriasok-csapatkapitanyai.htmlA Kicsi óriások vadonatúj tehetségkutató műsor csapatkapitányait, Tóth Verát, Trap kapitányt és Kiss Ramónát faggattuk szigorról, meghatódásról és a gyerekekhez fűződő viszonyukról. TV + Sztárok--Ismét csúnyán megalázta Sebestyén Balázs Ördög Nórithttp://www.life.hu/sztarok/20160806-sebestyen-balazs-ordog-norit-alazta.htmlAzt nem tudni, hogy Sebestyén Balázs miért pikkel Ördög Nórára, de tény, minden alkalmat megragad, hogy beszóljon egykori kolléganőjének. Tavaly A Kocka kapcsán nyilatkozott Nóriról, korábban pedig azt fejtegette, hogy morális árulásnak tartja, ahogy Ördög az RTL Klubtól a TV2-höz igazolt. Nos, Balázs ezúttal sem tett lakatot a szájára. TV + SztárokOrigoÍgy állítana örök emléket Céline Dion elhunyt férjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20160805-elhunyt-ferje-emlekere-keszittetne-tetovalast-a-vilaghiru-enekesno-celine-dion.htmlAz énekesnőt tragédiák sora érte, meghalt a férje, majd a bátyja is, ám úgy tűnik ma már jobban van. Állítja: egy tetoválás talán könnyíthet a lelkén. TV + Sztárok--33 éves lett Dukai Regina: pinkben ünnepelthttp://www.life.hu/sztarok/20160805-dukai-regina-modell-es-enekesno-szuletesnapos-33-eves-lett-krisztusi-korba-lepett.htmlDukai Reginát az egész ország modellként ismeri, de ő sokkal előbb kezdett az énekléssel és a zenével foglalkozni, aminek a mai napig szerelmese! TV + Sztárok--Börtönbe kerülhet Berki Krisztián: 3 évet is kaphat!http://www.life.hu/sztarok/20160805-bortonbe-kerulhet-breki-krisztian-feljelentettek-amiert-tul-gyorsan-ment-az-autopalyan.htmlA TV2 celebje büszkén mutogatta, mennyivel is száguldozik autójával a magyar utakon. 255-tel is ment a híresség az M7-esen, amiért akár 3 évre is börtönbe kerülhet, ugyanis tette miatt feljelentették! TV + Sztárok--Nyereményjáték! Emlékszel miért sikerült rosszul Évi randija?http://www.life.hu/sztarok/20160805-nyeremenyjatek-a-viva-masodik-randi-cimu-adasaban-ada-segitett-evinek-aki-mindig-ugyanazt-a-hibat.htmlAda a VIVA legutóbbi Második randi című adásában segített a soron következő civil szereplőnek, Évinek, aki mindig ugyanazt a hibát követte el az első randin! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.