Nem semmi! Ezzel lepte meg szülinapos fiát Szandi: FOTÓ!

torta szülinap Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az imádott énekesnő csodálatos meglepetést készített fiának, Domonkosnak, akinek ezúttal kívánunk boldog születésnapot!

Szandi egy igazi konyhatündér. Megtehette volna, hogy gyermekének megveszi a legszebb tortát a cukrászdában, ő azonban úgy döntött, saját kezüleg készíti el az édességet:

Nem ez volt az első eset, hogy Szandi maga készített tortákat. Megmutatta korábbi műveit is:

"Nagyon szeretek tortát sütni ! Amikor eltervezek egy-egy személyre szóló alkotást, napokig teljes lázban égek és tervezgetem, milyen legyen. Mindig az a legizgalmasabb, amikor az ajándékozott először megpillantja, mit készítettem neki. Úgy gondoltam, egy albumban megmutatom Nektek őket."

Kommentháború: Elrágcsálhat Berki Natasha Zselyke egy rúd kolbászt?http://www.life.hu/csalad/20160814-berki-krisztian-es-hodi-pamela-lanya-berki-natash-zselyke-imadja-a-kolbaszt.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela kislánya, Natkó imádja a kolbászt. Anyukája pedig szereti fotózni őt. Na, ebből lett most is az igazán nagy botrány.Család--Istenes Bence és Csobot Adél már megint lepasszolták valahova azt a gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20160814-istenes-bence-es-csobot-adel-mar-megint-lepasszoltak-a-kis-natant-es-buliznak.htmlAz imádott magyar sztárpáros ismét olyan képet posztolt, amelyen nincs rajta gyönyörű gyermekük, a kis Nátán. Bence azonban már rutinosan hozzáadta fotójukhoz a #rejtelyholagyerek hashtaget, mert tudta, ez lesz a fő kérdés, amit feltesznek majd nekik a követőik. Család--Gáspár Evelin és Bea asszony a Balaton partján pihengetnek: FOTÓ!http://www.life.hu/csalad/20160814-gyozike-csaladja-gaspar-evelin-es-bea-asszony-a-balaton-partjan-pihengetnek.htmlÚgy tűnik, a magyar celebvilág egyik fele a Szigeten csapatja, akik pedig nem, azok a Balaton felé vették az irányt. Cinthya Dictator és Varga Viktor, valamint Kulcsár Edina és a párja is a magyar tengeren vitorláznak, és most úgy tűnik, a Gáspár családnak is arra van dolga. CsaládOrigoDundika: Íme Marián első találkozása Olivérrel - Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20160717-dundika-majka-parja-megmutattja-marian-elso-talalkozasat-oliverrel.htmlMajka kedvese ma már posztolt egy imádnivaló képet kétnapos gyermekéről, de most úgy döntött, még egy fényképet közzé tesz. CsaládOrigo"Köszönöm, hogy itt vagytok" - Közös szelfin a Hosszú és a Tusup családhttp://www.life.hu/csalad/20160813-hosszu-katinka-es-a-shane-tusup-csaladja-is-rioban-van-az-olimpian.htmlHosszú Katinka legutóbbi Facebook-bejegyzéséből kiderül, hogy nemcsak az ő, de Shane családja is kint van a párossal az olimpián, így mindenki együtt örülhet az úszónő sikerének Brazíliában. Család--A 47 éves J.Lo kockás hasával bizonyítja, hogy nem terheshttp://www.life.hu/csalad/20160813-jennifer-lopez-j-lo-47-evesen-terhes-es-ha-meglesz-a-baba-hozzamegy-casper-smathoz.htmlMint ismeretes, hetek óta azt pletykálják, hogy a 47 éves énekesnő gyermeket vár párjától, a mindössze 29 esztendős Casper Smarttól. Most azonban újabb hírek érkeztek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.