Vastag Tomi: "Figyelek a feleségem vágyaira és gondolataira"

Forrás: TV2 -
család apaság karrier Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Tomit egészen fiatalon, az X-Faktor első szériájában ismerhette meg a közönség. A fátyolos hangú sztár azóta nem csak énekesként, hanem színészként is csillogtatja tudását. Néhány hónapja pedig magánéletében óriási változások történtek.

Az X-Faktor egykori felfedezettje bár még nagyon fiatal, mégis csodálatos családot tudhat magáénak.

Megnősült és a közelmútlban megszületett első kisifia is.

A fiatal énekes már a kezdetektől kivette a részét a gyerekvállalásban, még a szülőszobán is fogta kedvese kezét.

Forrás: TV2

"A terhesség kilenc hónapját egy férfi máshogyan éli meg, mint egy nő,

ilyenkor mi valahogyan kívülről szemléljük a történéseket. Egy férfiemberben akkor alakul ki a valós érzelmi kötődés a gyermekéhez, amikor először a kezében tartja őt, és ez nálam sem volt másképp. Az érzelmek és a felelősségtudat napról napra erősödik bennem, nem egy pillanat alatt történik mindez. Átértékelődtek a fejemben a dolgok: csak annyit akarok változtatni, amennyit kell.

Elsősorban egy bohém, bohókás apuka szeretnék lenni."

-mesélte el Tomi a hot! Magazinnak adott interjújában.

"Igyekszem jó férj és apa lenni, figyelek a feleségem vágyaira és gondolataira, valamint a sajátjaimra is. Bevallom, rengeteg hibám van, nem is akarok még felnőni. Nem is célom, hogy jobb legyek, a tökéletesség még számomra is unalmas, ezért is nem törekszem rá."- magyarázta az énekes.

Julianne Moore és lánya olyanok, mint két tojáshttp://www.life.hu/csalad/20160915-julianne-moore-es-lanya-a-megszolalasig-hasonlitanak-egymasra.htmlJulianne Moore az egyik legdögösebb vörös szépség Hollywoodban, de úgy tűnik konkurenciája akad, méghozzá saját lánya személyében.Család--Liptai Claudia: "Nagyon várjuk, hogy ki ő!"http://www.life.hu/csalad/20160915-liptai-claudia-alig-varja-kisbabaja-erkezeset-panka-eloszor-feltette-anyukajat.htmlLiptai Claudia a TV2 kamerája előtt mesélt arról, mit szólt Panka lánya a kistestvérhez. CsaládOrigoNémeth Kristóf lánykérésre készülhttp://www.life.hu/csalad/20160914-nemeth-kristof-eljegyzesre-keszul-osszekoltoztek-harmasban-boldogan-elnek.htmlNémeth Kristófra több mint egy éve talált rá a szerelem. Olyannyira boldogok, hogy a népszerű művész már a lánykérést is tervezi. CsaládOrigoPachmann Péter elszökött egy hétre kedvesévelhttp://www.life.hu/csalad/20160902-pachmann-peter-elszokott-kedvesevel-nehany-napra-hogy-kipihenje-magat-es-feltoltodjon.htmlPachmann Péter az elmúlt időszakban őrült tempót diktált, nem igazán szánt időt a pihenésre. Nem is csoda, hogy az idei nyaralás szinte életmentő volt számára. Család--Lajtai Kati megmutatta gyönyörű kisbabájáthttp://www.life.hu/csalad/20160909-lajtai-kati-kisfia-mate-megszuletett-az-anyuka-vegre-megmutatta-a-csoppseget.htmlNéhány hete, teljes titokban született meg a Crsytal egykori énekesnőjének, Lajtai Katinak a kisfia, Máté. Az édesanya megtartotta magának az első hetek intim élményét, ám mostanra végre megmutatta a csodaszép kisbabát. Család--Nagy nap ez a mai Liluék számára ishttp://www.life.hu/csalad/20160901-lilu-kisfia-iskolaba-ment.htmlLilu ritkán posztol családjáról, nagyon védi magánéletét. Ám a büszke anyai szív ezúttal kivételt tett. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.