Sokkoló! Másnaposnak hitte magát a nő, de kiderült, hogy szülni fog

Forrás: Facebook/Cilla Ward -
másnaposság terhesség szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon össze lehet keverni a másnaposság és a terhesség tüneteit? Egy brit nő megtette, az eredmény pedig igen érdekes lett...

A Daily Star ír egy 29 éves, dublini nőről, aki komoly hasi fájdalmakra hivatkozva került kórházba. Cilla Warddal azonban az orvosok közölték, nem beteg, hanem állapotos, a baba pedig hamarosan meg is születik, mivel már a terhessége 8. hónapjában jár.

Cilla Ward kislányával Forrás: Facebook/Cilla Ward

A nő sosem gondolta volna, hogy egy kisbaba növekszik a hasában, mert a menstruációja rendesen megjött, és semmit sem hízott. "A terhességem alatt végig buliztam, minden egyes héten. Nem voltak reggeli rosszulléteim, semmi ilyesmi. Hordtam szűk ruhákat, miniszoknyát, rövid felsőket, senki nem mondta azt, hogy látszik a pcakom" - mesélte Cilia, aki elmondta azt is, a legelején ugyan egy reggel volt hányingere, de mivel előző nap bulizott, azt hitte, csak másnapos.

Kislánya, Dollyanna már lassan 6 éves, és teljesen egészségesen született. "Sosem cserélném el őt semmire, ő tette teljessé az életemet" - vallotta az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.