Döbbenetes összegeket fizetnek a sztárok babafotóiért

Forrás: Nicholas Kamm / AFP -
Brad Pitt Jamie Lynn Spears fotó baba pénz család sztárok Angelina Jolie Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki látni akarja a sztárok csemetéit, még jobban is, mint magukat a celebeket, hiszen az ő képeikkel úton-útfélen lehet találkozni. A magazinok tudják ezt, és hatalmas összegeket fizetnek ki pár képért. A rekordot Angelina Jolie és Brad Pitt tartja, akik az ikreik születésekor több mint 3 milliárd 700 milliót kaptak a fotókért.

Kétségtelenül nagy üzlet a babafotók eladása, bár főként külföldön fizetnek hatalmas összegeket pár képért. A sztárok csemetéi mindig is a figyelem középpontjában lesznek, az emberek majd' megvesznek azért, hogy láthassák a gyerekeket. Nem csoda, hogy a magazinok hajlandóak ezért brutális pénzeket kifizetni - írja az Origo.

Britney Spears húga, Jamie Lynn Spears
Az énekesnő kishúga 16 évesen jelentette be, hogy babát vár, így már maga a terhesség is óriási szenzáció volt. Akkori párjával el is jegyezték egymást, de később szakítottak. Közös gyermekük, a kis Maddie Briann 2008 júniusában született meg, akivel édesanyja pózolt az OK! magazin címlapján több mint 269 millió forintnyi összegért.

Forrás: OK!

Jennifer Lopez
Az énekesnő 2008 februárjában adott életet ikreinek, akiknek apja Marc Anthony énekes. A pár azóta már szétment, de a babafotókért akkor még közösen fizették meg őket. A People magazin több mint 1 milliárd 615 millió forintnyi összeget fizetett a kétpetéjű ikrek, Emme és Max fotóiért.

Forrás: Cortesia / NOTIMEX / AFP

Angelina Jolie és Brad Pitt
Azt mindenki tudja, hogy a sztárpár most válik elég nagy botrányok közepette, de évekkel ezelőtt még voltak boldog békeidők. Összesen hat gyermeke van a párnak, ikreik fotóiért rekordösszeget kaptak. 2008-ban születtek, a hatalmas összeget két magazin dobta össze. Az amerikai People, és az angliai Hello! összesen 3 milliárd 769 ezer forintnak megfelelő dollárt fizetett, amit a pár az utolsó centig jótékony célra fordított.

Forrás: Nicholas Kamm / AFP

A 2006-ban született első közös vér szerinti gyermekük, Shiloh fotóiért 1 milliárd 103 millió forintnyi összeget fizetett ki a People, 942 milliót pedig a Hello!, természetesen ez az összeg is jótékony célra ment. A pár 2007 márciusában fogadta örökbe Pax Thien nevű vietnami kisfiukat, az ő képeiért 538 milliót fizetett a People, és állítólag a Hello! is perkált a képekért, de az az összeg nem ismert.

Mi történik a magyar gyermekotthonokban? 2016, a brutális visszaélések évehttp://www.life.hu/csalad/20161011-visszaelesek-szexualis-zaklatasok-a-magyar-gyermekotthonokban.htmlSzinte nincs olyan év, hogy ne kerülnének nyilvánosságra újabb és újabb, gyermekotthonokban történt brutális visszaélések. Idén néhány hónapon belül több eset is sokkolta a közvéleményt, a következőkben ezeket elevenítjük fel. Család--Ben Affleck elismeréssel beszélt feleségéről - van még remény a békülésre?http://www.life.hu/csalad/20161012-ben-affleck-szinesz-elismeressel-beszelt-felesegerol-jennifer-garnerrol.htmlA pár tavaly nyáron jelentette be a válást, ám azóta szünetelnek a dolgok, sőt: nem először történik, hogy az egyik fél szépeket mond a másikról. Most Ben Affleck dícsérte az újságíróknak Jennifer Garnert. Család--Most már hivatalos: kisbabát vár az 50 éves Janet Jacksonhttp://www.life.hu/csalad/20161012-most-mar-hivatalos-kisbabat-var-az-50-eves-janet-jackson-enekesno.htmlJó ideje köztudott, hogy kisbabája lesz a világhírű énekesnőnek, most azonban már maga Janet Jackson is megerősítette a terhesség hírét, sőt, egy pocakost fotót is mutatott magáról. CsaládOrigoNyílt levél egy férjnek, akiről kiderült, milyen ember is valójábanhttp://www.life.hu/csalad/20161011-nyilt-level-a-ferjemnek-akirol-kiderult-milyen-ember-is-valojaban.htmlA szerelem vak – egy kapcsolat elején legalábbis minden bizonnyal. Aztán ahogy telik az idő, és a felek egyre inkább megismerik a másikat, hamar kiderülhet, hogy a szőke herceg fehér lovon valójában egy álnok hazudozó. Család--Hatalmasat nőttek Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20161012-catherine-zeta-jones-es-michael-douglas-szinesz-gyerekei-hatalmasat-nottek.htmlCatherine Zeta-Jones és Michael Douglas nem mutogatja magát állandóan az interneten, ezért is lepődtünk meg, amikor megláttuk a róluk és gyerekeikről készült legfrissebb családi fotót. CsaládOrigoAbortusz, amikor a lelked egy részét is elvesztedhttp://www.life.hu/csalad/20161010-abortusz-amikor-a-lelked-egy-reszet-is-elveszted-olvasonk-tortenete.htmlA lengyelországi abortusztörvény kapcsán repkednek az érvek: női jogok, vallási nézetek, erőszakból eredő terhességek, vagy épp a beteg magzatok „védelme”... Ám arról senki sem beszél, hogy mi is történik, amikor egy nő az abortusz mellett dönt, miközben arra – a társadalom szemében legalábbis – semmi nyomós oka sincs. Le lehet-e tenni ezt a keresztet, vagy egész életében, láthatatlanul a vállán cipeli majd? Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.