Lilu nem akar jobb anyának tűnni, mint amilyen

család Lilu gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető semmiben sem akar jobbnak tűnni, mint amilyen valójában.

Lilut a kollégái egy érzékeny, érzelmes, nőnek ismerték meg, aki a szituációtól függően tud ingázni az érett nő, a gyámoltalan kislány és a csábító amazon szerepek között. Hadas Kriszta és Máté Kriszta társaságában tölt mostanában sok időt, hiszen együtt dolgoznak a Keresem a családom! című műsorban.

Lilu Forrás: Lilu / Facebook

"Ő az, aki letöri a kifli végét, és megosztja mindenét a másikkal" – nyilatkozta Hadas Kriszta, akivel egyébként nem indult felhőtlenül a kapcsolatuk. Kriszta ugyanis nem tartotta sokra Lilu eddigi munkáit. A három sztáranyuka végül hamar egymásra talált, hiszen több ezer kilométert autóztak le együtt a műsor forgatása során.

Sokan azt kérdezik tőlük, hogy milyen anya az, aki hosszú időt külön tölt a gyermekétől. Természetesen egymás közt is beszéltek már erről a témáról. Arra jutottak, hogy az a jó anya,

aki feltétel nélkül, őszintén szereti a gyerekét, aki nem görcsösen neveli,

és nem akar másoknak megfelelni.

„Én nem akarok jó anyának látszani, de soha nem szorongok amiatt, mint ahogy Krisztáék sem, hogy vajon elég jó anya vagyok-e" – vallotta be Lilu a Best Magazinnak. Persze azért nagy segítség, hogy a családtagokra is számíthat.

Lilu és kisfia Forrás: Instagram/Lilu

Elmondása szerint igyekszik gyermekét megtanítani az élet nehézségeire és fájdalmaira is, noha óvni is próbálja mindentől, ami fájdalmat okozhat neki.

„Megnézte például azt a Keresem a családom! filmet, amiben gyerekek kutattak a szüleik után. Látszott rajta, hogy ő is a könnyeivel küzd" - mesélte Lilu példaképpen, hogy miként ismerteti meg fiával az élet szomorúbb oldalát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.