Galambos Lajost megfosztották a családi karácsonytól

Forrás: TV2 Mokka -
Galambos Lajos börtön család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos számára rémálom volt a tavalyi karásony: családja nélkül, két cellatársával "ünnepelte" a Szentestét.

Lajcsi a Story Magazinnak elmondta, hogy ő a tavalyi évet úgy éli meg, hogy elvették tőle a karácsonyát. Ezt az időt pedig nem lehet visszaadni, sem pedig bepótolni.

Lagzi Lajcsitól egy évvel ezelőtt elvették a karácsonyt Forrás: TV2 Mokka

"A cellámban, ahol aludni is csak egy magam készítette szemfedő segítségével tudtam, távol kellett lennem azoktól, akik a legfontosabbak számomra. Minden átértékelődött bennem, ráébredtem, minden más talmi, egyedül a család és az egészség fontos. Az idei ünnepekre nem készítünk részletes tervet, hogy mikor hova megyünk és mit csinálunk. Az történik majd, amit a kedvünk és a szívünk diktál"- mesélte őszintén a mulatós sztár.

Bár nincs tervük az ünnepeket illetően, egy valamihez viszont ragaszkodnak.

"A legtöbb családban vannak bevált karácsonyi receptek, nálunk a mákos guba az egyetlen, amely nem hiányozhat ilyenkor az asztalunkról. Bogi egyébként teljesíti mindannyiunk összes kívánságát."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.