Kiderült mi lesz Bárdosi Sándorék a gyermekének neme

Forrás: TV2 -
Bárdosi Sándor kislány Bárdosi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy örömmel jelentette be Bárdosi Sándor és párja, hogy második közös gyermeküket várják. A baba valószínűleg tavasz végén, vagy nyár elején látja majd meg a napvilágot, és már azt is tudják, hogy milyen nemű lesz. Kisfiuk mellé egy kislány fog érkezni!

Egy közös gyermeke van Bárdosi Sándornak és párjának, Ildikónak, de már úton van a második. Az örömhírt a sportoló párja jelentette be november végén, akkor arról is beszélt, nagyon örülne, ha ezúttal egy kislány érkezne a családba. Mára kiderült, hogy mi lesz a születendő gyermekük neve is, és úgy tűnik, a kívánságuk teljesült.

Kislánya lesz a párnak Forrás: TV2

Ildikó Facebook-oldalán tette közzé a hírt, miszerint egy kislánnyal bővül a családjuk. A jövevény vagy tavasz végén, vagy nyár elején látja majd meg a napvilágot, de a névadással problémáik lesznek. Bárdosi Sándor ugyanis egyszer kijelentette, hogy a kislányának is fiú nevet adnak, mégpedig a Tibort. Meg is indokolta furcsa döntését: ilyen névvel egy fiú sem hívná randizni, így neki nem kellene aggódnia. A születendő gyermek nevében reméljük, hogy ezt még átgondolja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.