Megsértődött a férfi: 20 évig nem beszélt feleségével

Forrás: Thinkstock -
házasság család sértődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Féltékenységből sértődött meg a férj, melynek következtében 20 évig nem állt szóba a feleségével. 

Egy tévés műsorban öntött tiszta vizet a pohárba a család, ugyanis a házaspár fia megelégelte, hogy a szülei már hosszú idő óta nem beszélnek egymással.

Otou és Katayama Yumi kapcsolata akkor romlott meg, amikor a férj azt kezdte érezni, hogy felesége sokkal több időt fordít a három közös gyerekükre, mint rá. Ettől teljesen kiakadt, megsértődött, majd a féltékenységből a következő 20 évben nem állt szóba gyermekei anyjával.

20 évig nem beszélt feleségével a férfi - képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A fiú elmesélése szerint velük az apuka teljesen normálisan viselkedik, csak az anyjukhoz nem szól egy kukkot sem. A nő továbbra is beszél a férjéhez, annak ellenére, hogy soha nem kap választ a szavaira.

A férfi a műsorban elárulta, hogy gyermekeik születését követően rá nagyon kevés figyelem jutott, és ezért kezdett el duzzogni. Úgy érezte, ezen már nem is lehet változtatni, de a műsor végén megígérte, hogy megpróbál majd tenni azért, hogy ne kelljen csendben leélniük az életüket - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.