Hajdú Péter megmentett egy családot: lakást bérel nekik, hogy együtt lehessenek

család Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megesett Hajdú Péter szíve a kis Csinszkán, aki sokszor vendégeskedik az Esti Frizbiben. Kiderült, hogy átmeneti otthonba került testvérével. A műsorvezető úgy döntött, segít a családnak, hogy újra együtt lehessenek: albérletet fizet nekik.

Rendszeresen látható az Esti Frizbiben a kis Csinszka, aki egy cserfes, jókedvű lány, annak ellenére, hogy sok mindenen mentek keresztül mostanában a családjával. Testvérével átmeneti otthonba kerültek, mert a házukból egy csőtörés miatt ki kellett költözniük. A szülők és a gyerekek így nem tölthették együtt a napjaikat, de Hajdú Péter segített rajtuk.

Hajdú Péter egyesített egy családot Fotó: Mudra László/Origo

"Akkor derült ki, hogy baj van, amikor felhívtam Csinszka anyukáját, hogy boldog új évet kívánjak. Elmesélte, mi történt, és egyértelmű volt, segítenem kell! Csinszka és Gergő nem lehetnek a szüleik és otthon nélkül"mesélte a Blikknek a producer, de a kislány édesanyja is megszólalt. "Víz nélkül maradtunk az ünnepek alatt, csőtörés volt, amit a hideg miatt képtelenség volt megjavítani. Nem kerestem Pétert, nem kértem segítséget, de amikor megkérdezte, hogyan teltek az ünnepek, nem tudtam magamban tartani.

Elmeséltem, hogy a gyerekek átmeneti otthonba kerültek. Ő azt mondta, ez így nem maradhat,

keressek egy albérletet itt, Tatabányán, és ő kifizeti a kauciót, hogy a gyerekek visszaköltözhessenek" – számolt be Csinszka anyukája. Hajdú Péter pedig annyit tett hozzá, örül, hogy segíthetett. "Néhány százezerről van szó, amit múlt pénteken utaltam el. Beszéltem a főbérlővel, és garanciát vállaltam a családért.

Manapság nehéz lakást találni, ha nem rendelkezik az ember biztos anyagi hátérrel. Örülök, hogy segíthettem nekik,

és a gyerekek újra a szüleikkel vannak. Én pontosan tudom, hogy ez mennyire fontos" – mondta a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.