Kisbabát vár Veiszer Alinda: kisfia lesz a műsorvezetőnek

Fotó: Polyak Attila/Origo -
műsorvezető kisbaba Veiszer Alinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak néhány hónapot kell várnia Veiszer Alindának, hogy bővüljön a családja. A HírTV műsorvezetője ugyanis a második gyermekével várandós, és már a 6. hónapban van. Kislányuk után most kisfiú érkezik!

Három hónap múlva már négytagú lesz Veiszer Alinda családja. A csinos műsorvezető ugyanis várandós, és már a hatodik hónapban van. Kislányuk mellé ezúttal kisfiú érkezik hozzájuk, aminek a műsorvezető nagyon örül. Lányuk, Leila pedig alig várja már, hogy megpillanthassa kistestvérét, bár ő eleinte hugicát szeretett volna. Veiszer Alinda elárulta, eddig teljesen problémamentes a terhessége.

Veiszer Alinda kisbabát vár Fotó: Polyak Attila - Origo

"Kifejezetten jól vagyok, ahogy az első terhességem is normális és problémamentes volt, ez is az. Semmi olyan tünetet nem produkálok, ami miatt kényelmetlenül érezném magam. A hatodik hónapban járok, májusra várjuk a kisfiunkat.

A lányom, Leila négy és fél éves, boldog vagyok, hogy egy lány után fiú is érkezik, és megtapasztalhatom, milyen egy kisfiú anyukájának lenni.

Leila is az első perctől örült, hogy kistestvére lesz, igaz, ő először lányt szeretett volna. Amikor elmondtuk, hogy mégis fiú lesz, kis gondolkodás után kijelentette: jó, őt is fogadom, úgyhogy már emiatt sem kell aggódnunk"mesélte a Borsnak Alinda, hozzátette, az időzítés is tökéletes. "A lehető legjobbkor érkezik a családunk és a munkám szempontjából is, ugyanis május végén születik, amikor egyébként is leállunk a forgatásokkal. Persze, addig bármi közbejöhet, de a tervek szerint ősszel már újra dolgozom majd" – mondta a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.