Fésűs Nelly eltiltotta a lányát a Facebooktól

Forrás: TV2 -
facebook Fésűs Nelly gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly nem engedi a lányát a közösségi média közelébe, következetesen próbálja nevelni Csengét. 

A 45 éves színésznő lánya elérte a kamaszkort, ami Nelly számára is kihívást jelent. A 14 éves Csenge próbálgatja a határait, amit az édesanyja következetesen kordában tart. A tinilány már szívesen járna nőiesebb ruhákban, például magas sarkúban, de a sminkeléshez is kedvet kapott.

"Csenge elkezdett kacérkodni a magas sarkúkkal, szeretne csajosan öltözködni és sminkelni. De semmi ilyesmit nem engedek neki. A hétköznapokban még én sem sminkelem magam, csak ha megyek valahova, akkor egy csodaszép tizennégy éves lánynak miért kéne?" – nyilatkozta Nelly a téma kapcsán.

Úton fogszabályzásra! #inthecarselfie #mydaughter #loveher #sweetheart #hereisthelittleonetoo #but #sheisnotseens

Fésűs Nelly (@nellyfesus) által közzétett fénykép,

Azt is elárulta, hogy a szigorú nevelés mellett a kapcsolatuk olyan, akár a barátnőké. Rendszeresen tartanak csajos napot, amin Csenge osztálytársai rendszerint meg vannak lepve, mert ez az ő korosztályának már nem igazán szokása.

"Nehéz megtalálni az arany középutat, de sikerül, mert tudom, ha az egyik vonalon szigorú vagyok, a másikon engedni kell" – írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.