Julia Roberts már szeretné megmutatni filmjeit a gyerekeinek

Forrás: AFP/Dave Kotinsky -
Julia Roberts gyerekek filmek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Julia Roberts rengeteg remek filmben játszott, és alig várja, hogy mindet megmutassa gyerekeinek. Ők ugyan még túl kicsik hozzá, de a színésznő biztos benne, hogy hamarosan rendezhetnek egy maratont.

Háromgyermekes anyukaként Julia Robertsnek nagyon fontos a gyermekei véleménye, ezért is várja már tűkön ülve, hogy megmutathassa nekik a filmjeit. Egyelőre még túl kicsik ahhoz, hogy rendezzenek egy maratont a mama híres alakításaiból, de ami késik, nem múlik. Julia Roberts pedig addig is izgulhat, hogy mit mondanak majd a filmekről a gyerkőcök, mert nincsenek nála fontosabb személyek a színésznő életében.

Julia Roberts alig várja, hogy a gyerekei lássák a filmjeit Forrás: AFP/Dave Kotinsky

"Szeretek szülő lenni. Szeretem, amikor könnyű, és akkor is, amikor kihívást jelent. Szeretem, hogy lefeküdhetek fél kilenckor. A hétvégék, a karácsonyi ünnepek, a vakációk mind újra értelmet nyernek és tele vannak örömmel" - áradozott Julia a szülőségről, majd hozzátette, szeretne egyszer egy maratont rendezni nekik a filmjeiből, de még nincs itt az ideje. Henry fia még csak 9 éves, Hazel és Phinnaeus pedig 12.

Néhány év múlva biztosan megtörténik, amit alig várok.

Just Jared

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.