Sokat változott Pesuth Rita élete a baba óta: Videó!

Forrás: Facebook -
kisbaba szülés Pesuth Rita kickbox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pesuth Rita egy telefonos interjúban mesélt az életükről, a kislányáról és a jövőbeli terveikről. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Pesuth Rita március 8-án életet adott a kislányának, aki a Kenyó Anna Maitha nevet kapta, és szerencsére teljesen egészséges. A 42 éves sztár néhány nappal később már fotókat is posztolt a közösségi oldalára, amelyeken még a szülés egy-egy pillanata is látható.

Pesuth Rita Forrás: Facebook

Pesuth Rita öt éve él Dubajban, ezért egy telefonos interjúban mesélt kibővült családjuk életéről és a mindennapjaikról.

Rita elmondta, hogy már kezdenek belerázódni a szülői feladatokba, és összeszokni Annával. A kislány két gyönyörű keresztnevet visel, de a Maitha névnek saját története is van.

"A férjem a miniszterelnöknek dolgozik, és nagyon jó viszonyban vagyunk vele, nagyon szeretjük, mondhatjuk, hogy a baráti társaságába tartozunk, ezért a lánya után, a dubaji hercegnő után kapta a nevét."

Rita azt is elmesélte, hogy sikerült jól elhelyezkednie Dubajban. Edzéseket tart csoportban, és egyénileg is, bár itt a kickbox kissé háttérbe szorult, és sokkal inkább az úszással kapcsolatos tanulmányait tudta kamatoztatni. Állítása szerint még a terhesség utolsó hetében is dolgozott, de akkor már csak a magántanítványaival foglalkozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.