Elképesztő dolgot tesz a szülés előtt Horváth Éva

terhesség szülés Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő üzenetet tett közzé közösségi oldalán Horváth Éva. A várandós sztár, aki legutóbb nagyon kiakadt, amiért nem adták át neki a helyet a villamoson, nem kis dologra vállalkozott.

"Sziasztok ! Segítségetekre lenne szükségem :) a kisfiam érkezésére felszabadítottam egy csomó helyet a gardróbban. Ezeket a ruhákat szeretném egy raszoruló családnak eljuttatni :) női ruhákról , kiegeszítőkröl van szó! Várom az ötleteket , ki lenne az , aki igazán örülne neki ! FONTOS ! Tekintettel az állapotomra csak Pest vagy Pest környéki családhoz tudom elvinni" - írta ki Facebook oldalára Éva, aki ezek szerint személyesen vinné ki a nehéz csomagokat a rászorulóknak.

Rajongói persze azonnal a segítségére siettek, és számtalan jó ötlettel látták el őt.

Kíváncsi vagy Horváth Éva vizesedő lábára is? Nem baj, ha nem, de a minap azt is kiposztolta, szóval kötelességünk szólni róla. Íme!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.