Egy napra hazaengedték Madár kisfiát

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu -
koraszülés Madár család Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél hónappal ezelőtt megszületett Madár harmadik gyermeke is, a kis Vilmos, ám mivel koraszülöttként, hét hónapra érekezett, így nem vihették haza szülei és a testvérei sem találkozhattak vele. A hétvégén azonban végre együtt lehetett a család.

Bár csak egy napra, a kis család végre egyesült, Vilmoska pedig életében először a testvéreivel is találkozhatott. Sajnos a családlátogatás nem jelenti azt, hogy a kisfiú végleg elhagyhatta a kórházat, mindössze egy napra engedték haza az orvosok. A családnak ám ez az egész világot jelentette.

Erdei Zsolt kisifát egy napra kiengedték a kórházból Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

"Végre, mindenféle időkorlátozás nélkül a kezembe foghattam a fiamat. Itthon fürdethettük meg Vilmoskát, aki nagyon jól alszik és szerencsére jól is eszik. Szopizik és tápszert is kap, szépen erősödik. Imádom, hogy a fiam egy mosolygós, víg kedélyű baba, és már nagyon várjuk, hogy végleg itthon legyen velünk"- lelkendezett a Ripostnak az édesapa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.