Cristiano Ronaldo gyermekáldás Beyoncé Szinetár Dóra megszületett újszülött sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kisbaba érkezése az egyik legszebb dolog az ember életében. Korábban már írtunk azokról a sztárokról és celebekről, akik idén jelentették be, hogy babát várnak. Most azok közül válogattunk, akik 2017-ben először vagy épp sokadjára váltak szülőkké.

Enrique Iglesias

A hamarosan hazánkban is koncertező énekes már 16 éve alkot egy párt a híres exteniszezővel, Anna Kurnyikovával. Egyszer sem került szóba köztük a házasság, de ők így is boldogok együtt. Ám most az a hír járja, hogy szerelmük gyermekáldásban teljesült ki, méghozzá nem is egy, hanem egyből két csemetével. Az, hogy Anna várandósságát el tudták titkolni, szinte hihetetlen. A hírt nem erősítette meg a sztárpár, így a babafotókra várni kell még.

Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova Forrás: Getty Images

Cristiano Ronaldo

A sztárfocista mesterhármasa, így jellemezhetnénk Ronaldo idei évét. Már van egy 7 éves kisfia, ifjabb Cristiano, nyáron pedig gyarapodott a család egy ikerpárral, Evaval és Mateóval. A negyedik gyermeke azonban különleges, hiszen a másik hárommal ellentétben a kislányt nem béranya szülte, hanem barátnője. Alana Martina novemberben érkezett és Ronaldo úgy érzi, így vált teljessé az élete.

Cristiano Ronaldo Forrás: Instagram/Cristiano Ronaldo

Beyoncé

Az 5 éves Blue Ivy nyáron testvéreket kapott. A pop királynője ugyanis életet adott ikreinek. A kis Rumi és Sir még a pocakban voltak, amikor már nagy volt körülöttük a felhajtás, ugyanis Beyoncé letaglózó kismamafotókat tett közzé, melyek stílusát tovább vitte az első hivatalos babafotókon is.

Beyoncé Forrás: Instagram/Beyonce

Szinetár Dóra

A 40 éves színésznő októberben adott életet harmadik gyermekének. Ám a közvéleményt szinte sokkolta, hogy a kis Benjámint Down-szindrómás. Dóra elmondta, hogy nem csináltattak párjával ez irányú szűrővizsgálatot a terhessége alatt, mivel tudták, egy ilyen állapot sem adhat okot arra, hogy elvetessék a babájukat. Rengeteg Down-szindrómás szülőnek nyújt példát a szeretettel és hozzáállással, mellyel a kisbabája felé fordul. Úgy érzi, élete legszebb ajándékát kapta a kisfiúval és nem kér a sajnálkozásból.

Szinetár Dóra Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

Jason Statham

A sármos színész számára egészen biztosan különleges év 2017, hiszen nyár elején született meg első gyermeke. Jack Oscar koronázta meg a modell és az akciósztár 7 éve tartó felhőtlen kapcsolatát.

Jason Statham és Rosie-Huntington-Whiteley Forrás: Getty Images

Fejős Éva

Az írónő 49 évesen adott életet első gyermekének. Sokan felelőtlennek vélték, hogy ebben a korba vállal babát, de ő rácáfolt a rosszindulatú megjegyzésekre. De nem ez volt az egyetlen ok, amiért kikezdték az ismert anyukát. Programozott császármetszése miatt is sokan támadták, mondván, hogy a természet ellen való. Ő azonban a saját és a babája egészsége érdekében, orvosa javaslatára döntött emellett.

Fejős Éva Forrás: Facebook/Fejős Éva hivatalos oldala

Mark Zuckerberg

A Facebook atyja másodszor is apa lett. Nyár végén született meg második kislánya, August. A szülők egy levéllel fogadták gyermeküket:

Mark Zuckerberg Forrás: Instagram/Mark Zuckerberg

Szabó Zsófi

A Jóban rosszban egykori szereplője december elején adott életet első gyermekének, akit Mendelnek neveztek el férjével. Zsófi választottját egyébként édesanyja nehezen fogadta el, a férfi roma származása miatt. A különleges karácsonyi ajándék azonban egész biztosan végérvényesen megenyhítette az anyós szívét.

Szabó Zsófi Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.