Családi életükről mesélt Rubint Réka

Forrás: Schobert Norbi/Facebook -
Rubint Réka család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka életében a családja a legfontosabb. Elmondta, miként telik egy napjuk, hogyan élnek, és mi az, ami néha elbizonytalanítja. 

"Korábban minden munkát elvállaltam, most viszont fontosabb, hogy bele tudjak nézni Norbika vízilabdaedzésébe. A napom nagy része a logisztikáról szól a három gyerek körül. Most Norbi éppen hazavitte Zalánt, ötre kísérem angolra, fél hatra Larával a lovardába kell érni, Norbika fél hétkor száll be a medencébe, Larát nyolcra viszem az egyik barátnőjéhez, és amíg iskolában vannak, addig intézem a céges dolgokat. Ráadásul a lányommal iskolaválasztás előtt állunk" - mondta el a Blikknek Réka, és hozzátette, néha elbizonytalanodik, mindent jól csinál-e.

"Állandóan azon aggódom, hogy jól csinálom-e, sikerül-e mindent megadnunk a gyerekeinknek ahhoz, hogy boldogok legyenek. Azt szeretném, hogy mindenük meglegyen, nem anyagilag, hanem érzelmileg..." - tette fel a kérdést.

Forrás: Schobert Norbi/Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.