gyermekvállalás házasság Darai Andrea Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi és Darai Andrea, vagy, ahogy a legtöbben ismerik, Manker 5 év együttlét után kötötték össze az életüket. A műsorvezető most elárulta, milyen érzés házasnak lenni, és azt is, mitől tart a leendő gyermekével kapcsolatban.

Öt év után Kasza Tibi és Manker Amerikában, teljesen titokban kötötték össze az életüket. Jó pár hónapja férjként és feleségként telnek a napjaik, Kasza Tibi pedig mindenkivel megosztotta, hogyan ízlik neki a házasélet.

Kasza Tibi szereti a házasságot "Forrás: Instagram/darai_andrea "

Én örök kölyökként remegtem ettől,

"A köztünk lévő szövetségen ez nem változtatott. Nekem mindenem a Manóé, és mindenünk közös, de mégis érdekes. Egy új színt ad a dolognak, hogy azt mondjuk, hogy a feleségem. És hogy úgy beszélünk a gyermekvállalásról, hogy tényleg ennek csak a természet állhat az útjába, vagy nem"

leszögezte, rajta vannak a babaprojekten.

Nemrég bele is kóstolhattak abba, hogy milyen lenne egy kisbabával, hiszen Mankernek nemrég született egy keresztlánya. „Én imádom a gyereket, biztos, hogy jó apuka leszek, az tény, hogy vélhetően el fogom kényeztetni a gyermekemet" – mondta Tibi, majd bevallotta, attól tart egy kicsit, hogy kislánya születik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.