Szarvas József színész 60 éves lett, lánya és unokái tartják fiatalon

2018.06.05. 16:00

Az Üvegtigris Cingárja, Szarvas József kedden ünnepli 60. születésnapját, azt mondja: hároméves kislánya tartja fiatalon. A kerek évforduló alkalmából könyvet is írt.

"A gyereknevelésben azt tartom a legfontosabbnak, hogy továbbadjam a tudást, amit szereztem. Amikor a felnőtt fiam, Dávid azt mondja, büszke rám, akkor tudom, őszintén mondja. És nemcsak azért, amit elértem, hanem mert neki is próbáltam átadni, hogy a világ sokkal több a pénznél. A kislányom, Katinka ugyan még csak hároméves, de már neki is próbálom megmutatni a hétköznapok csodáit. Hogy milyenek a fák, a virágok és az állatok. Sajnos, azt látom, a mai világ arra tanít, hogy felejtsük el a múltat, és a telefont nyomkodva, a közösségi oldalakon éljünk" - mondta a Blikknek Szarvas József színész.

Unokáival, Julcsival és Dorkával is igyekszik több időt tölteni. Ők tartják fiatalon

Szarvas József 60 éves lettFotó: Polyak Attila - Origo

Állítása szerint nem érinti meg különösebben, hogy 60 éves lett. "Ha visszagondolok, hogy húsz- vagy harmincévesen mit gondoltam, hol fogok tartani ennyi idősen, akkor azt kell mondjam, álmomban sem hittem volna, hogy ilyen tartalmas lesz az életem" - fogamazott Szarvas József, aki Könnyű neked, Szarvas Józsi címmel könyvet is írt az ünnepi alkalomra.

Szarvas Józsefcsaládszületésnapunokafiatalságszínész