Sebestyén Balázs ma már minden férfinek ajánlja a házasságot

2018.07.05. 20:01

Kilenc éve, 2009-ben vette el szerelmét, Horváth Viktóriát Sebestyén Balázs. A műsorvezető nem rejti véka alá, hogy egykor viszolygott a házasságtól, ma azonban már minden férfinek ezt ajánlja. A gyereknevelésből is bőven kiveszi a részét. 

A 20 éves Story magazin 20 héten át idézi fel legérdekesebb történeteit. Ezen a héten Sebestyén Balázs került górcső alá. 

A rádiós műsorvezető egykor elárulta nekik, hogy egyenesen viszolygott a házasságtól, ám feleségében, Horváth Viktóriában igazi társra lelt. Esküvőjét élete legszebb napjának tartja. "Bevallom, nagyon sokáig nem akartam megnősülni, féltem igába hajtani a fejem, de ma már minden férfinek csak azt tudom tanácsolni: ne hagyja ki!" - nyilatkozta akkor a lapnak Balázs. 

Sebestyén Balázs és felesége, VikiForrás: Facebook/Sebestyén Balázs

Esküvőjük után nem sokkal megszületett első gyermekük Benett, akinek ma már egy öccse is van, Noel. 

"Vacsora közben tudtam meg, hogy édesapa leszek, bár készültünk a gyerekvállalásra, mégis meglepődtem a hír hallatán. Izgatottságomban rögtön rendeltem egy dupla whiskey-t" - emélkezett vissza Sebestyén Balázs, aki az apaságból is kiveszi a részét. A fürdetés és az altatás az ő feladata, igyekszik minél többet gyermekeivel lenni. 

Sebestyén Balázsszerelempárkapcsolatházassággyerekvállalás