Görög Zita megmutatta kisfiát, Timont – így élnek most

anyaság Görög Zita Születés párkapcsolat család gyermek Lackó Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Októberben hozta világra harmadik gyermekét Görög Zita modell. A kis Timon 54 centiméterrel és 3600 grammal jött a világra. A család élete felbolydult, Zitának újra fel kellett idéznie, hogyan kell bánni egy kisbabával, párjának pedig sok mindent meg kellett tanulnia.

„Tudtam előre, hogy az első euforikus boldogsággal teli időszak után gyorsan megcsap majd minket a fáradtság szele. Ez nagyjából a harmadik héten be is következett, amikor már alvajáróként közlekedtünk itthon” – mesélte Görög Zita a Story magazinnak. A modell októberben hozta világra harmadik gyermekét, Timont, akit most a nyilvánosságnak is megmutatott.

Aggódott, hogy képes lesz-e felidézni, mi a dolga egy kisbabával vagy újra meg kell tanulnia mindent. Mint mondta: amint magához ölelte Timont, minden kétsége elszállt. Zsolt is napról napra tanulja az apaságot. „Zita már az elején a kezembe nyomta a nálunk is népszerű szakkönyvet, A suttogó titkait, amelyben az amerikai szerző részletesen taglalja, hogy a különböző sírások, nyöszörgések mit jelenthetnek a picinél. Azóta tényleg képes vagyok megérteni Timon jeleit. Az elején ez nem ment annyira. Korábban, amikor felsírt, mindig azt hittem, hogy éhes, és azonnal meg is etettem” – mondta a büszke apuka. Azt is elárulta, hogy ezt az időszakot az követte, amikor minden apró sírásra tisztába tette a kicsit. Előfordult, hogy 8 pelenkát is elhasznált, de Timon még mindig nem hagyta abba a sírást.

Érkeznek a félévi bizonyítványok – kezeld helyén a jegyekethttp://www.life.hu/csalad/20190104-erkeznek-a-felevi-bizonyitvanyok-kezeld-helyen-a-jegyeket.htmlAz oktatási intézmények heteken belül kiküldik az értesítőket a diákok első öt hónapos teljesítményéről. Mennyire kell komolyan vennünk az elért eredményeket? Mennyire büszkélkedhetünk egy színjeles bizonyítvánnyal? Mit tükröznek a félévi jegyek? A kép jóval árnyaltabb, mint azt elsőre hinnénk. CsaládOrigoKisfiával fotózták a fürdőruhás Eva Longoriáthttp://www.life.hu/csalad/20190106-kisfiaval-fotoztak-a-furdoruhas-eva-longoriat.htmlTöbb mint fél évvel a szülés után Eva Longoria fürdőruhában mutatta meg magát. Család--Minden ötödik gyermek nehezen kezelhető: ők az orchideákhttp://www.life.hu/csalad/20190104-minden-otodik-gyermek-nehezen-kezelheto-igy-nevelj-orchidea-gyereket.htmlA gyerekek többsége, mintegy 80–85 százalékuk pitypang típusú, ami azt jelenti, hogy rugalmasak, és képesek a minimálisan elfogadható környezetben is kihozni magukból a legtöbbet. Ezzel ellentétben minden ötödik gyerek orchidea, akiket a „nehezen kezelhető és túlzottan érzékeny” jelzővel lehetne illetni. Lelkiállapotuk instabil, épp ezért gyakran megijedhetnek, félhetnek, de akár rendszeres dührohamaik is lehetnek. Gyakori esetükben az allergia és más megbetegedések is. CsaládOrigoA királynőnek elege lett Katalin és Meghan hercegné feszült viszonyábólhttp://www.life.hu/csalad/20190105-a-kiralynonek-elege-lett-katalin-es-meghan-hercegne-feszult-viszonyabol.htmlMég hónapokkal ezelőtt röppent fel a pletyka, amely szerint Katalin és Meghan hercegné nem jönnek ki egymással. Ebből most Erzsébet királynőnek elege lett. Család--Kanye West elárulta: negyedik gyermeküket várják Kim Kardashiannelhttp://www.life.hu/csalad/20190105-kanye-west-elarulta-negyedik-gyermekuket-varjak-kim-kardashiannel.htmlMár korábban is felreppentek a hírek azzal kapcsolatban, hogy Kanye West és Kim Kardashian a negyedik gyermeküket várják. Most azonban biztosnak tűnik a családgyarapodás híre. CsaládOrigoMegfelelési kényszer, avagy bármit megteszünk, hogy elfogadjanak minket?http://www.life.hu/csalad/20190102-megfelelesi-kenyszer-avagy-barmit-megteszunk-hogy-elfogadjanak-minket.htmlÉletünk során több olyan közösségnek is tagjaivá válunk, amelyek szabályait be kell tartanunk, normáikhoz alkalmazkodnunk kell, ha a zavartalan együttélés a célunk. De vajon akkor fogadnak el minket hamarabb, ha feltétel nélkül behódolunk a csoport vagy egy tekintélyszemély akaratának, vagy ha megvillantjuk önálló gondolatainkat? CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.