Weisz Fanni és Hajmásy Péter két gyermeket szeretnének

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Hajmásy Péter baba Weisz Fanni gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már készen állnak a gyermekvállalásra Weisz Fanniék: két babát szeretnének. 

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter tavaly augusztusban kötötték össze az életüket, de már előtte is készen álltak a gyermekvállalásra. Úgy döntöttek azonban, hogy előbb inkább hivatalossá teszik a kapcsolatukat, most már viszont bármikor jöhet a baba.

Weisz Fanniék két gyermeket akarnak Fotó: Polyák Attila - Origo
Kamarás Iván megmutatta fiait: kész férfiak lettekhttp://www.life.hu/csalad/20190527-kamaras-ivan-megmutatta-fiait-kesz-ferfiak-lettek.htmlKamarás Iván ritkán enged betekintést magánéletébe, éppen ezért fiait sem sokszor láttuk még. Ám ezúttal kivételt tett a színész.CsaládFotó: Mudra László - OrigoEljegyzési képek, amelyekről sugárzik az egymás iránti szerelem – Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20190522-eljegyzesi-kepek-melyekbol-sugarzik-az-egymas-iranti-szerelem-fotok.htmlA jegyesség jó esetben minden pár életében felhőtlen és könnyed időszak. A házasélet kihívásaival szemben még csak az esküvő megszervezésével járó édes várakozás és némi pozitív stressz éri a feleket. Nem csoda hát, hogy mostanában igen divatossá vált eljegyzési fotók készítése, amelyekkel a boldog pár mindenkivel tudathatja, hogy hamarosan a házasság felemelő kötelékében egyesülnek. CsaládOrigoCsaládon belüli bántalmazás: amikor a szülő egyetlen eszköze a veréshttp://www.life.hu/csalad/20190523-csaladon-beluli-bantalmazas-amikor-a-szulo-egyetlen-eszkoze-a-veres.htmlA zéró toleranciát hirdető gyermekvédelmi törvény ellenére sokan még mindig családi belügynek tekintik a gyermekek bántalmazását, főleg a nevelő célú gyerekverést. A lehetséges okokról és az elszomorító következményekről F. Lassú Zsuzsa pszichológust, az ELTE docensét kérdeztem. CsaládOrigoPásztor Erzsi megmutatta ritkán látott lányát, Henriette-thttp://www.life.hu/csalad/20190523-pasztor-erzsi-megmutatta-ritkan-latott-lanyat-henriettet.htmlNem mindig volt felhőtlen Pásztor Erzsi és lánya, Holl Henriette kapcsolata. Ám a színésznő 80. születésnapján kibékültek. Most élő adásban meséltek a kapcsolatukról. Család--Kiderült, melyik iskolába jár majd Sarolta hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20190524-kiderult-melyik-iskolaba-jar-majd-sarolta-hercegno.htmlGyörgy herceg már iskolás, szeptemberben pedig Sarolta hercegnőre is a tanulmányokkal járó kötelességek várnak. A Kensington-palota elárulta, mely intézménybe fog majd járni Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermeke. Család--Down-szindrómás kislányával fotózták Balla Eszterthttp://www.life.hu/csalad/20190524-down-szindromas-kislanyaval-fotoztak-balla-esztert.htmlBalla Esztert Down-szindrómás kislányával, Emmával fotózták. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.