Hódi Pamela nem örül, hogy Berki ismét a gyermekükről posztol

Hódi Pamela család gyermek közösségi média Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban megkérte Berki Krisztiánt Hódi Pamela, hogy ne posztoljon képeket közösségi oldalára közös gyermekükről. Az édesapa azonban ezt nem tartotta be.

Hódi Pamela nem akarja, hogy Berki Krisztián és Mazsi posztoljanak gyermekéről, Natasáról. Ahogy mi is megírtuk: erre meg is kérte az édesapát, ám úgy tűnik, hogy az nem tartotta be ígéretét.

Berki a múlt hétvégén ismét képeket osztott meg a strandoló Natasáról. A Ripost munkatársai megkérdezték Pamelát, mi a helyzet most ezzel a kérdéssel. Az édesanya elmondta: nem követi Berki oldalát, eddig nem tudott róla.

Hódi Pamela dühös, amiért Berki a közös lányukról posztol Forrás: Hódi Pamela / Instagram

„Amíg Mazsinak megtilthatom, addig Krisztiánt csak kérhetem, hogy a lányunk érdekében ne osszon meg róla képeket. Tisztában vagyok vele, hogy joga van posztolni Natasa Zselykéről, és sajnos látom, hogy nem vagyunk azonos véleményen ezzel kapcsolatban. Félre kéne tennie az önös érdekeket, de úgy tűnik, nem védhetem meg a lányunkat az apja show-jától” – nyilatkozta a lapnak Hódi Pamela.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.