Jövőre érkezhet Harry herceg és Meghan Markle második gyermeke

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
baba Meghan Markle család Harry herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akar sokat várni második gyermekük érkezésével a hercegi pár: ekkor jöhet az újabb baba. 

Meghan és Harry két hónapja boldog szülők, de mivel nagy családot szeretnének, ezért már a második babáról is gondolkoznak. A családhoz közel álló források kotyogták ki, hogy mikorra tervezik második gyermekük érkezését.

Jövőre jöhet a második baba Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Katie Nicholl, a királyi család szakértője elmondta, Meghan és Harry imádnak szülők lenni, és ő azt is tudni véli, hogy mikor jön a második baba: nem lenne meglepve, ha a következő évben bejelentenék az újabb terhességet – írja az InStyle.

Verés helyett inkább neveld a gyereket – Praktikus tanácsokhttp://www.life.hu/csalad/20190629-veres-helyett-inkabb-neveld-a-gyereket-praktikus-tanacsok.htmlA fizikai büntetés sajnos még most is jelen van bizonyos családokban, amellyel az engedetlen gyerekeket próbálják „helyes útra” terelni. Az ilyen szülők leginkább kétségbeesésükben alkalmazzák a verést, de bele sem gondolnak, hogy mennyit ártanak ezzel a gyerekeiknek. Sőt, amellett, hogy romboló hatású, hosszú távon nem is működik. Most megtudhatod, hogy miért is veszélyes egy fenékre csapás és milyen módszerekkel lehet jobban, azaz valóban nevelni. CsaládOrigoSolti Ádám és felesége, Berni belevágnak a lombikprogrambahttp://www.life.hu/csalad/20190705-solti-adam-es-felesege-berni-belevag-a-lombikprogramba.htmlSolti Ádám és felesége, Berni elárulták, természetes úton nem, csak lombikprogrammal születhet gyermekük. CsaládOrigoHollywoodi sztárok, akik 40 felett vállalták első gyermekükethttp://www.life.hu/csalad/20190629-hollywoodi-sztarok-akik-40-felett-szultek-meg-elso-gyermekuket.htmlManapság nem ritka, ha egy nő 40 éves kora felett szüli meg első gyermekét. Ebbe a jelenségbe a párválasztás és a karrierépítés éppúgy közrejátszhat, mint az orvostudományba vetett bizalom. Nem kell tehát attól tartani, ha 35 évesen még nem találtuk meg az igazit, hiszen a biológiai óránk ketyegése messze nem olyan hangos, mint a korábbi generációké. Erre nyújtanak kiváló példát a hollywoodi hírességek is. CsaládOrigoVictoria Beckham és David Beckham 20 éve vannak együtt: így köszöntötte férjét a sztárhttp://www.life.hu/csalad/20190704-victoria-beckham-es-david-beckham-20-eve-vannak-egyutt-igy-koszontotte-ferjet-a-sztar.html20 éve alkot egy párt Victoria és David Beckham, ami a sztárvilágban igen ritka eset. Ez alkaloból egy kedves videóval köszöntötte férfjét a sztármami. CsaládValkó Eszter megmutatta kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20190704-valko-eszter-megmutatta-kisfiat.htmlValkó Eszter és párja hihetetlenül boldogok, hiszen megszületett első közös gyermekük. CsaládOrigoTündéri kisfiáról posztolt fotót Liluhttp://www.life.hu/csalad/20190703-tunderi-kisfiarol-posztolt-fotot-lilu.htmlMegmutatta három hónapos kisfiát, Félixet Lilu. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.