Lilu jobban szereti annál a gyerekeit, hogy reklámozásra használja a fotójukat

Forrás: Polyák Attila - Origo -
Lilu reklám gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilunak határozott véleménye van arról, ki lehet-e posztolni a gyerekek fotóit, lehet-e az arcképükkel reklámozni a közösségi oldalakon. 

Senki sem tudja egyelőre, hogy milyen hatása lesz a gyerekekre annak, hogy sok szülő gyakran közzéteszi a fotójukat a közösségi oldalakon. A sztárok esetében ez még nagyobb kérdés, hiszen sokkal többen látják a kicsikről készült fotókat. Megoszlanak a vélemények arról, hogy helyes-e közzétenni a gyerek képét, de ebben a kérdésben Lilu határozott álláspontot képvisel. Óvja a fiait a nyilvánosságtól, és nem tervez megosztani róluk fotót.

Lilu nem használná reklámozásra a gyerekeit Forrás: Polyák Attila - Origo
Így épülhetsz fel a leggyorsabban a császármetszésbőlhttp://www.life.hu/csalad/20190701-igy-epulhetsz-fel-a-leggyorsabban-a-csaszarmetszesbol.htmlA császármetszés rengeteg nő és újszülött életét menti meg nap mint nap, de tény, hogy hosszabb felépülés vár arra az édesanyára, aki ilyen módon ad életet gyermekének. Azzal, hogy a hasfalon és a méhen is friss vágással, valamint megbolygatott hasizommal kell helytállni egy kisbaba mellett, nem egyszerű feladat. Ebben szeretnék most segíteni neked, hiszen én is átéltem már ezt az állapotot, kétszer is. CsaládOrigoEgy titok válást, ugyanakkor szorosabb összetartást is kiválthat a házasságon belülhttp://www.life.hu/csalad/20190701-egy-titok-valast-ugyanakkor-szorosabb-osszetartast-is-kivalthat-a-hazassagon-belul.htmlA házasság egyik alapját az egymással szembeni őszinteség adja: vállaljátok, ha hibáztok, kimondjátok, ha rossz irányba halad a kapcsolat. Ám az őszinteség azonban sokkal szerteágazóbb. Ami az örök dilemmát adja, kell-e valóban mindent tudnunk a másik múltjából? CsaládOrigoKisbabát vár a magyar műsorvezető, Krug Emíliahttp://www.life.hu/csalad/20190711-kisbabat-var-a-magyar-musorvezeto-krug-emilia.htmlAz ATV műsorvezetője, Krug Emília anyai örömök elé néz. A kicsi nemét és a nevét is elárulta. CsaládOrigoSzinetár Dóra megmutatta a tengerparton játszó gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20190711-szinetar-dora-megmutatta-a-tengerparton-jatszo-gyermekeit.htmlGyermekeivel élvezi a nyarat Szinetár Dóra. A színésznő a napokban már posztolt a szabadban játszó kisfiával egy közös fotót, most pedig a tengerpartról jelentkezett be. CsaládOrigoKisbabát várhat Elijah Wood kedvese, Mette-Marie Kongsvedhttp://www.life.hu/csalad/20190710-kisbabat-varhat-elijah-wood-kedvese-mettemarie-kongsved.htmlÁrulkodó fotók készültek Elijah Woodról és kedveséről, Mette-Marie Kongsvedről. A hölgy a jelek szerint kisbabát vár. Család--Kínos esküvői fotók kerültek ki a Twitterrehttp://www.life.hu/csalad/20190704-kinos-eskuvoi-fotok-kerultek-ki-a-twitterre.htmlEzer fokon ég az esküvői szezon. Szinte kivétel nélkül mindenki nagyon odafigyel ezen a jeles napon, hogy a legjobb formáját hozza, és legyen, aki ezt meg is örökítse. Az esküvői fotósok, videósok azonban – legyenek profik vagy lelkes amatőrök – nem csak a szép és meghitt pillanatokat kapják lencsevégre. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.