Közös fotót posztolt a lányával, Emmával Jakupcsek Gabriella

Forrás: Facebook/Jakupcsek Gabriella -
Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte soha nem posztol a lányáról a közösségi oldalon, ám most kivételt tett, és megmutatta a tízéves lányát, Emmát. 

Rohan az idő, immár 10 éves Jakupcsek Gabi lánya, Emma. A műsorvezető meghitten bájos anya-lánya fotót tett közzé a Facebookján, mutatjuk mi is:

Két év után először lépett a nyilvánosság elé Kevin Spaceyhttp://www.life.hu/sztarok/20190805-ket-ev-utan-eloszor-lepett-a-nyilvanossag-ele-kevin-spacey-szinesz.htmlEgy kihasznált, majd cserbenhagyott bokszolóról szóló verset szavalt el egy antik görög szobor mellett a Római Nemzeti Múzeumban a férfiak szexuális zaklatásával vádolt, kétszeres Oscar-díjas amerikai filmszínész, Kevin Spacey, aki két év után először lépett a nyilvánosság elé. TV + Sztárok--Szakított VV Vivien és Csokihttp://www.life.hu/sztarok/20190805-szakitott-vv-vivien-es-csoki-valovilag.htmlNemcsak Krisztiánnal, Csokival sem jött be az élet VV Viviennek. TV + SztárokOrigoBódi Margó a hálószobatitkaikról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190805-bodi-margo-a-haloszobatitkaikrol-meselt-bodi-gusztival.html44 éve házas Bódi Margó és Bódi Guszti. A pár lovári roma hagyományok szerint él, ám az asszony most elmondta: boldogságuk egyik alapja a jó szex, a másik a jó étel. TV + Sztárok--Palik László: "A mindennapos sportnak köszönhetően kiváló egészségnek örvendek"http://www.life.hu/sztarok/20190802-palik-laszlofuss-csalad-fuss-musorvezetoje-naponta-sportol.htmlPalik László, a Fuss, család, fuss! műsorvezetője maga is nagy sportrajongó, így a TV2 új sportrealityje igazán testre szabott feladat számára. Elmondta, nagyon várja a kiválasztott családokat. TV + SztárokOrigoÍgy festett jó pár éve Erdélyi Mónika – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190728-igy-festett-jopar-eve-erdelyi-monika.htmlLomtalanításkor talált rá Erdélyi Mónika egy róla készült felvételre, amit meg is osztott az Instagramon. TV + SztárokOrigoExkluzív interjút adott Michael Jackson egykori orvosahttp://www.life.hu/sztarok/20190722-exkluziv-interjut-adott-michael-jackson-egykori-orvosa-gyerekmolesztalas.htmlA Daily Starnak adott exkluzív interjút Michael Jackson egykori orvosa, Neil Rather. Elárulta, már a kilencvenes években figyelmeztette az énekest, hogy félreérthető, ahogy a gyerekekkel viselkedik. Hozzátette, szerinte Jacksonban semmi rossz szándék nem volt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.