Így egyezteti össze a munkát és a magánéletet Wolf Kati

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
gyerekek család magánélet Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wolf Kati elárulta, hogyan sikerül összeegyeztetnie munkáját a magánélettel.

Wolf Kati nemcsak a karrierjében sikeres, de családanyaként is boldog és kiegyensúlyozott. Nem könnyű összeegyeztetni a két elfoglaltságot, ugyanakkor ő ezt is megoldja. Nyáron annyi a fellépése, hogy csak hétköznap tud a gyermekeivel lenni, de így is szerencsés helyzetben vannak, a nagymamának ugyanis a Balaton partján van nyaralója, ahol a kicsik gyakran vendégeskednek.

Teljesen másképp működöm a színpadon, mint otthon édesanyaként. Nagyon különbözik a kettő egymástól, hisz a munkámban csak magamra koncentrálok, ott én vagyok középpontban, utóbbinál pedig egyértelműen a család, a gyerekek. Janka 14, Luca pedig 9 éves, és noha a nagyobbik már kamaszodik, nincs okom panaszra, nagyon jó fejek. Mindkettőjüknek van már terve a jövőre nézve, a nagyobbik imád olvasni, és ő maga is ír, a kisebbik pedig csodálatosan rajzol. Emellett atletizálnak, és noha az utóbbi időben már nem olyan lelkesek, próbáljuk őket motiválni, a gyermekkori sport ugyanis elengedhetetlen” – mondta el az énekesnő a Lokálnak.

Wolf Kati mindkét gyermeke tehetséges Fotó: Csudai Sándor - Origo
Imádják a férfiak Alexis Ren modell formás fenekét: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-imadjak-a-ferfiak-alexis-ren-modell-formas-feneket.htmlImádják a férfiak Alexis Ren modell formás fenekét. TV + SztárokOrigoBikinis fotót posztolt a TV2 sztárja, Horváth Grétahttp://www.life.hu/sztarok/20190806-bikinis-fotot-posztolt-a-tv2-sztarja-horvath-greta.htmlHátulról, apró bikiniben fotózták az Ázsia Expressz 2 sztárját, Horváth Grétát. TV + SztárokOrigoMellszelfit lőtt Kelemen Annahttp://www.life.hu/sztarok/20190806-mellszelfit-lott-kelemen-anna.htmlKelemen Anna alulnézetből mutatta meg méretes kebleit. TV + Sztárok--Így emlékeznek Bujtor Istvánra a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-igy-emlekeznek-bujtor-istvanra-a-rajongok.htmlBujtor Istvánra kedvenc ételeivel emlékeznek Balatonszemesen. TV + Sztárok--Singh Viki kutyája stroke-ot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190806-singh-viki-kutyaja-strokeot-kapott.htmlNagy volt a rémület Singh Vikiéknél. Az énekesnő kutyája stroke-ot kapott. TV + SztárokOrigoPszichológushoz jár Zimány Linda: szakember segítségére van szükségehttp://www.life.hu/sztarok/20190806-pszichologushoz-jar-zimany-linda-szakember-segitsegere-van-szuksege.htmlPeller Mariann vendége volt az Utazás a lelked körül című műsorban Zimány Linda, aki elmesélte, pszichológushoz jár. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.