Nyilvánosan szoptatja gyermekét Rácz Gigi - Fotó

fotó szoptatás VV Gigi Rácz Gigi nyilvános
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Gigi nagyon hálás, amiért szoptatni tudja gyermekét, és ezt bárhol meg is teszi. 

Rácz Gigi, vagy ahogy a legtöbben emlékeznek rá, VV Gigi májusban adott életet első gyermekének. A kislányt azóta már többször megmutatta a nyilvánosságnak, sőt arról is beszámolt, hogy mivel ők húsmentesen táplálkoznak, gyermeküket is így nevelik majd. Nemrég pedig azt mutatta meg, hogyan szoptatja nyilvános helyen Pankát.

"

Szeretem, hogy bármikor kéznél van és nem macera.

Pataky Attila 68 évesen újra apa szeretne lennihttp://www.life.hu/csalad/20190808-pataky-attila-68-evesen-ujra-apa-szeretne-lenni.htmlPataky Attila 68 évesen is késznek érzi magát az apaságra: boldog lenne, ha közös gyermekük születne párjával, Orsival. CsaládOrigoKisfia születéséről mesélt Curtis: "Végig bent maradtam a szülőszobában"http://www.life.hu/csalad/20190808-kisfia-szuleteserol-meselt-curtis.htmlCurtis első gyermeke, Doni Attila vasárnap 54 centivel és 3070 grammal, a vártnál hamarabb született meg. A zenész elmondta, Kriszti természetes úton szeretett volna szülni, de a sors közbeszólt. Arról is mesélt, hogy végig bent volt kedvese mellett a szülőszobán. Család44 évesen babát vár Milla Jovovichhttp://www.life.hu/csalad/20190808-44-evesen-babat-var-milla-jovovich.htmlMilla Jovovich a harmadik gyermekével várandós. Család--Gyermekeiről és az anyaságról vallott Tápai Szabinahttp://www.life.hu/csalad/20190807-gyermekeirol-es-az-anyasagrol-vallott-tapai-szabina.htmlTápai Szabina elárulta, imád édesanya lenni, gyermekei pedig nagyon nyitottak a világra. Család--A semmittevéssel teheted önmagadért a legtöbbet – A holland életmódtrend, a niksenhttp://www.life.hu/csalad/20190806-a-semmittevessel-teheted-onmagadert-a-legtobbet-a-holland-eletmodtrend-a-niksen.htmlA „mit csináltál a hétvégén?” kérdésre csak kevesen válaszolják, hogy „semmit”, pedig erre időnként mindenkinek szüksége lenne. A semmittevésről a legtöbben a lustaságra, unalomra asszociálnak, pedig ennél sokkal többről szól. Nem csupán az agyunknak, de a lelkünknek is jót tesz, ha néha semmit sem csinálunk. A niksen egy holland életmódtrend, amivel bár könnyű azonosulni, mégsem egyszerű megvalósítani. CsaládOrigoAngelina Jolie fia elköltözik otthonról: ezért döntött így Maddoxhttp://www.life.hu/csalad/20190807-agelina-jolie-legnagyobb-fia-maddox-elkoltozik-otthonrol-egyetemre-megy.htmlAngelina Jolie 2002-ben fogadta örökbe az akkor egyéves kambodzsai kisfiút, Maddoxot, aki a színésznő első gyermeke lett. Azóta eltelt 17 év, Maddox pedig úgy döntött, ideje kirepülni a fészekből. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.