Szucsánszki Zita és Elek Gábor először mutatta meg tüneményes kisfiát

Születés Elek Gábor Szucsánszki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kézilabdázó, Szucsánszki Zita és Elek Gábor a Fradi kézilabda csapatának vezetőedzője végre megmutatták gyermeküket. A szülők elárulták: most Levente körül forog a világ. 

Elek Gábor és Zita nyolc éve alkotnak egy párt, mióta kiderült, hogy babát várnak, össze is házasodtak. Gyermekük június 29-én született meg, most először pedig a Fradi TV-nek meg is mutatták a csöppséget, Leventét.

Zita élvezi az anyaságot, de sokan be is segítenek nekik a baba mellett. Elek Gábor azt is elárulta, hogy teljesen más ennyi idősen kisbabával lenni: "Több a türelmem, nagyobb a tapasztalatom, egészen más szemmel tekintek a világra, és rá is" - mondta a büszke apuka, akinek két nagyobb gyermeke is van már.

Pedofil zaklatta Som-Balogh Edina kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20190815-pedofil-zaklatta-sombalogh-edina-kislanyat.htmlSom-Balogh Edina kétéves kislányát, Lilit kinézte magának egy pedofil. A szülők a rendőrséghez fordultak. CsaládOrigoGólyahír: babát vár Ashley Grahamhttp://www.life.hu/csalad/20190814-babat-var-ashley-graham-plus-size-modell.htmlA világ legsikeresebb plus size modellje kisbabát vár. Az örömhírt a közösségi oldalán jelentette be, egyúttal gömbölyödő pocakját is megmutatta. Család--Egyévesek lettek Kollányi Zsuzsi ikerfiai, Bálint és Bencehttp://www.life.hu/csalad/20190811-egyevesek-lettek-kollanyi-zsuzsi-ikerfiai-balint-es-bence.htmlKollányi Zsuzsi tavaly augusztusban adott életet két kisfiának: a gyerekek ma már egyévesek, az énekesnő pedig az Instagram-oldalára posztolt róluk ebből az alkalomból. CsaládFotó: Mudra László - OrigoMegszületett Cserháti Tamara kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20190813-megszuletett-cserhati-tamara-kisbabaja.htmlCserháti Tamara már meg is mutatta a csöppséget. CsaládOrigoMegszületett Alanis Morissette harmadik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190813-megszuletett-alanis-morissette-harmadik-gyermeke.htmlCsütörtökön született meg Alanis Morissette harmadik gyermeke. CsaládOrigoVámos Erika továbbra is hisz benne, hogy egyszer édesanya lehethttp://www.life.hu/csalad/20190812-vamos-erika-tovabbra-is-bizik-benne-hogy-egyszer-edesanya-lehet.htmlHabár Vámos Erikának jelenleg nincsen párkapcsolata, továbbra is bízik benne, hogy megtapasztalhatja az anyaság örömeit. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.